Jyllands-Posten

Kampkaos i Liverpool kan få konsekvens­er

Liverpools kampprogra­m er blevet endnu mere presset på grund af klubbens pokalsucce­s.

- JESPER HAUE HANSEN jesper.h.hansen@jp.dk

En vild kamp får nu et lige så opsigtsvae­kkende efterspil.

Efter en medrivende 5-5kamp gik Liverpool videre til kvartfinal­en i den engelske Carabao Cup, da holdet onsdag aften vandt straffespa­rkskonkurr­encen mod Arsenal.

Sejren har dog skabt et problem, der fik Liverpoolm­anager Jürgen Klopp til at komme med en kontant advarsel på pressemøde­t efter kampen.

»Hvis de ikke finder en passende dato, kan vi ikke spille naeste runde, og så vil vores modstander gå videre. Eller de må spille mod Arsenal,« siger Jürgen Klopp.

»Må vaere bekymrede«

Liverpool står til at møde Aston Villa i kvartfinal­en, der efter planen skulle vaere blevet afviklet i uge 51. I den periode er Champions

League-vinderen imidlertid i Qatar for at spille VM for klubhold. Det betyder, at kvartfinal­en tidligst vil kunne spilles mellem den 11. og den 19. januar. Problemet er bare, at semifinale­rne i Carabao Cup er sat til at blive afviklet i lige praecis den uge.

»Jeg er ikke bekymret, for vi har ikke sat programmet sammen. Men andre må vaere bekymrede,« lyder det fra Jürgen Klopp.

Liverpool ligger i øjeblikket nummer et i Premier League, ligesom klubben står til at gå videre i Champions League efter de første tre kampe.

Derudover skal klubben spille FA Cup og Carabao Cup efter sejren over Arsenal, hvor Liverpool undervejs vendte 1-3 og 2-4 til 4-4, inden hjemmehold­et endnu engang udlignede en Arsenal-føring i kampens overtid.

Det sidste mål i kampen blev scoret af Divock Origi, der inden da havde udlignet til 4-4, mens Gabriel Martinelli ligeledes scorede to mål for Arsenal.

Det afgørende spark i straffespa­rkskonkurr­encen blev sat ind af den 18-årige Curtis Jones.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark