Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Aktionaere­r får påtale Finanstils­ynet langer påtaler ud til en gruppe af aktionaere­r i Totalbanke­n, som tilbage i februar kom op og eje mere end en tredjedel af aktierne i den fynske lokalbank.

MEDWATCH

Startup scorer 16 mio. kr. Det danske opstartsel­skab Cathvision har sikret sig friske penge fra EU, der skal hjaelpe selskabets hjerteudst­yr frem til en lancering i både EU og USA i 2020-2021.

SHIPPINGWA­TCH

Kina udebliver

Kun to af mere end 200 deltagere repraesent­erer Kina på årets Global Maritime Forum. Den store agenda er klima, men intet rykker sig for alvor, hvis kineserne ikke er med.

MEDIAWATCH

Jysk Fynske siger farvel

I omegnen af 150 stillinger nedlaegges hos Jysk Fynske Medier – heraf aktuelt 94 som afskedigel­ser og frivillige fratraedel­ser.

EJENDOMSWA­TCH

Milliardpr­ojekt Ejendomsse­lskabet AKF, der har fagforbund i ejerkredse­n, udvikler projekt med 470 boliger i Brøndby til vaerdi af 1,2 mia. kr.

ITWATCH

Telia får bøde

Telias britiske selskab har fået en bøde på 1,2 mio. kr. som følge af en sag, hvor selskabet har stået bag opkald SyriaTel, der er underlagt sanktioner fra EU og USA.

ENERGIWATC­H

Kontrakter for milliarder Equinor tildeler kontrakter på 2,4 mia. kr. til Norges største flydende havmøllepr­ojekt, Hywind Tampen.

FØDEVAREWA­TCH

Lander rekordresu­ltat Overskudde­t i The Coffee Collective er nået rekordhøjt niveau på 1,6 mio. kr. i 2018/19, så selskabet nu selv er i stand til at finansiere nye åbninger.

CLEANTECHW­ATCH

Gaeld er eksplodere­t

Øget aktivitet på klimatilpa­sning og en økonomisk regulering har syvdoblet gaelden hos danske vandselska­ber på blot ti år.

AGRIWATCH

Crispr på vej i landbruget Sejet Plantefora­edling både håber og regner med, at Crispr bliver godkendt i EU.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark