Jyllands-Posten

Så nemt bliver du ivaerksaet­ter

Det har aldrig vaeret nemmere at blive ivaerksaet­ter.

- ARASH RAHIMI Co-founder i splishnow.com finans@finans.dk

Indimellem møder jeg folk der gerne vil vaere ivaerksaet­tere, men som af forskellig­e årsager ikke tør. Nogle har en familie og er afhaengige af en fast indkomst. Andre føler, at de ikke har penge nok til at starte noget.

Hvad end udfordring­en er, så må jeg sige, at det aldrig har vaeret nemmere at blive ivaerksaet­ter. Faktisk er det så nemt, at man ikke engang behøver en produktion eller et lager mere. Og man kan sågar have et fuldtidsar­bejde ved siden af ivaerksaet­terprojekt­et.

I splishnow.com laver vi kunstplaka­ter. Derfor har vi koblet os til et trykkeri, der allerede har en funktionel og agil produktion. Det samme har vi gjort med vores rammemager, fordi vi også tilbyder rammer på hjemmeside­n. Så har vi som mange andre lavet en hjemmeside hos en af de etablerede web-udbydere, Shopify, Wix eller Squarespac­e. Vi har taget en masse gode billeder og koblet hjemmeside­n op til vores samarbejds­partnere. Det vil sige, at når der kommer en bestilling ind på hjemmeside­n, så får vores partnere en automatisk e-mail om, at de skal starte produktion­en og herefter sende produktern­e til kunderne via deres logistikpa­rtnere.

For at blive set, så har vi brugt nogle ressourcer på at SEO-optimere hjemmeside­n, så den rangerer højere på Google. Det kraever, at man skriver en masse relevante tekster til hjemmeside­n. Både det man kan se udadtil, når man kommer ind på hjemmeside­n samt de bagvedligg­ende tekster. Hertil har vi selvsagt lavet en Google My Business konto og anvendt andre vaerktøjer lavet af Google, der sikrer, at Google range

Hvad end udfordring­en er, så må jeg sige, at det aldrig har vaeret nemmere at blive ivaerksaet­ter.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark