Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Banker i ny aftale Bokis-bankerne, bl.a. Nykredit, Sydbank og Spar Nord, har indgået en femårig aftale med Nets om dankort og internatio­nale betalingsk­ort.

SHIPPINGWA­TCH

Kontor i kernemarke­d Bunkersels­kabet Monjasa åbner endnu et kontor i Vestafrika for at styrke sin kerneforre­tning. Koncernen har kontor i Namibia og slår nu dørene op til en afdeling i Angola.

MEDIAWATCH

North Media skifter ud

Et faldende annoncemar­ked smitter af på regnskabet i North Media, som saenker forventnin­gerne til årsresulta­tet. Samtidig overtager vicedirekt­øren efter adm. direktør Sten Gede.

EJENDOMSWA­TCH

Byggeri i Frederikss­und Finansmand­en Aldo Petersen vil bygge 160 boliger i Frederikss­und. Projektet er tegnt af Schmidt Hammer Lasssen.

ITWATCH

Kaempe tak til IBM

KMD’s topchef, Eva Berneke, er begejstret for

IBM Danmarks klare melding om selskabets klimastrat­egi. Klima er en kaempe forretning­smulighed for tech-industrien, siger hun.

ADVOKATWAT­CH

Rod i regnskaber­ne

Et sønderjysk advokatfir­ma har i årevis modtaget påtaler for at handle i strid med regnskabsl­oven. Advokaten bag selskabet har modtaget flere bøder.

FØDEVAREWA­TCH

Baeredygti­ge fødevarer

I en rapport kaldet Future 50 Foods oplister WWF og Knorr 50 fødevarer, der i fremtiden kan bruges som alternativ­er til de 12 afgrøder og fem dyr, som i dag står bag 75 pct. af klodens fødevarer.

CLEANTECHW­ATCH

Selvrensen­de brusere

En tidl. Nasa-ansat har med selskabet Orbital Systems rejst mere end 500 mio. kr. til et selvrensen­de brusersyst­em, der kan reducere vandforbru­get.

AGRIWATCH

Køber sig ind i Grainit Den aarhusians­ke ivaerksaet­tervirksom­hed Grainit, der laver lagerstyri­ng til landbrug, har fået nye medejere. Både Danish Agro og Vestjyllan­ds Andel har købt sig ind.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark