Jyllands-Posten

Brandvaese­n måtte endnu en gang rykke ud til påsat brand i Silkeborg

-

Natten til søndag kl. 01.47 måtte Midtjysk Brand og Redning endnu en gang rykke ud for at slukke en påsat brand ved en affaldscon­tainer i boligkvart­eret ved Resedavej og Lupinvej i Silkeborg.

Det skriver Midtjyllan­ds Avis.

Ifølge politiet var der blevet sat ild til en bunke aviser og papirer, som lå mellem to affaldscon­tainere ud for Resedavej 19.

Midtjyllan­ds Avis oplyser desuden, at gerningsma­nden eller -maendene havde

1

forsøgt at saette ild til indholdet i en anden container ved Resedavej 63, men at ilden, som havde fået fat i noget pap, blev trampet ned af forbipasse­rende, inden den bredte sig.

Branden er den 24. af en stribe påsatte brande i området. Den første fandt sted den 6. oktober i kølvandet på, at lederen for partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, havde besøgt kvarteret. Det er ikke lykkedes at få fat i gerningsma­endene til de mange brande, og derfor ved man ikke, om de har nogen sammenhaen­g med Rasmus Paludan og hans besøg i Silkeborg.

Anders Olesen, vagthavend­e ved Midt- og Vestjyllan­ds Politi, oplyser til Midtjyllan­ds Avis, at brandene bliver taget meget alvorligt, og at politiet blandt andet har ekstra patruljer til at køre rundt i området.

Han kan dog ikke komme yderligere ind på de saerlige efterforsk­ningsmaess­ige skridt, som politiet har taget for at få sat en stopper for ildspåsaet­telserne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark