Jyllands-Posten

Aarhus Kommune laver igen i år en digital kulturjule­kalender

For andet år i traek kan man på www.juliaarhus.dk deltage i en digital julekalend­er og vinde praemier til kulturog sportsople­velser i Aarhus.

- METTE MARIE BREUNING mette.m.b.breuning@jp.dk

Aarhus’ kulturliv er igen i år gået sammen om den digitale julekalend­er ”Jul i Aarhus”, som gennem de klassiske 24 låger saetter fokus på oplevelser inden for sport, kultur og events. Det skriver Kultur og Borgerserv­ice i en pressemedd­elelse.

På www.juliaarhus.dk kan deltagerne således gratis – og ved at svare rigtigt på et dagligt spørgsmål – vinde praemier i december måned.

Det er Kultur og Borgerserv­ice i Aarhus Kommune, der udbyder konkurrenc­en, som samler byens kulturliv.

»Det er fantastisk, at vi igen kan bruge julen til at saette fokus på de mange oplevelser, som året rundt gør Aarhus til en spaendende og levende by. Jeg er glad for, at vi kan samle så mange institutio­ner på tvaers af hele byen til en faelles fortaellin­g om Aarhus,« siger rådmand for Kultur og Borgerserv­ice, Rabih AzadAhmad (R).

10.000 deltagere sidste år

Den afsluttend­e praemie består af et gavekort på 2.500 kr. til Aarhus Cityforeni­ngs butikker, og derudover er der billetter til bl.a. Den Gamle By, Train og Classic Race Aarhus på højkant. De, som tilmelder sig inden den 1. december, kan desuden vaere med i lodtraekni­ngen om bl.a. to billetter til forestilli­ngen ”The Book of Mormon” i Musikhuset og to billetter til en valgfri ”Lørdagsgus” i Grossererb­adet i Badeanstal­ten Spanien.

I år får julekalend­eren besøg af nissen Nis fra det aarhusians­ke Teater Refleksion, som frem til juleaften vil rejse igennem det aarhusians­ke kulturliv. Stemmen bag er skuespille­ren Claus Mandøe.

Ifølge pressemedd­elelsen fra Kultur og Borgerserv­ice deltog flere end 10.000 i julekalend­eren og konkurrenc­en sidste år, og i løbet af de første seks timer efter åbningen af hjemmeside­n i år, tilmeldte flere end 3.000 sig julekalend­eren.

»Aarhusiane­rne har taget julekalend­eren til sig, men vi kan også se, at mange fra andre byer deltager i julekalend­eren. Det er sjovt at følge, fordi kulturinst­itutionern­e er i Aarhus, men de deltagende kommer fra hele Danmark. Det varmer ekstra godt, at Aarhus ikke kun er for aarhusiane­re, men for alle,« siger Rabih AzadAhmad.

 ??  ?? Ved at deltage i julekalend­eren på www.juliaarhus.dk kan man vaere med i konkurrenc­en om praemier til bl.a. kultur- og sportsbegi­venheder i Aarhus Kommune. Arkivfoto: Joachim Ladefoged
Ved at deltage i julekalend­eren på www.juliaarhus.dk kan man vaere med i konkurrenc­en om praemier til bl.a. kultur- og sportsbegi­venheder i Aarhus Kommune. Arkivfoto: Joachim Ladefoged

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark