Jyllands-Posten

EM’S ALL STAR-HOLD

-

Gonzalo Perez de Vargas, Spanien

Magnus Jøndal, Norge

Sander Sagosen, Norge

Igor Karacic, Kroatien

Jorge Maqueda, Spanien

Blaz Janc, Slovenien

Bence Banhidi, Ungarn

Domagoj Duvnjak, Kroatien

Hendrik Pekeler, Tyskland

Sander Sagosen, Norge, 65 mål og derfor gik spanierne til pause med en smal føring.

Spanien er nationen med flest EM-medaljer og har således sat et solidt aftryk på slutrunden siden det første mesterskab i 1994.

Holdet var i finalen for første gang i 1996, og sidenhen er det blevet til yderligere fem af slagsen. Dengang i 1996 havde holdet den legendaris­ke Talant Dujshebaev på banen, og 24 år senere er hans to sønner Daniel og Alex Dujshebaev en del af den spanske trup.

Sidstnaevn­te har vaeret suveraen under EM, men selv om han ikke ramte storformen i finalen, fortsatte spanierne dominansen efter pausen. De første seks minutter af anden halvleg blev vundet 4-1, og man anede et spansk triumftog mod endnu et saet guldmedalj­er.

Kroatien reagerede straks ved at spille syv mod seks, og den strategi vendte endnu en gang kampbilled­et. Pludselig var spanierne uden power og gode idéer, og derfor blev afslutning­en et taet parløb mellem to hold, der var tydeligt maerkede af de mange kampe på kort tid.

Fejl var der rigeligt af, men underholdn­ingen var i orden til det sidste, hvor Spanien og Dujshebaev var skarpest i en hektisk slutfase.

Målmand:

Venstre fløj:

Venstre back:

Playmaker:

Højre back:

Højre fløj:

Stregspill­er:

Mest vaerdifuld­e spiller:

Bedste forsvarssp­iller:

Topscorer:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark