Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Stort pensionsaf­kast Industrien­s Pension kom ud af 2019 med et samlet afkast på 12 pct. Siden 1993 har pensionska­ssen opnået et årligt afkast på knap 9 pct.

MEDWATCH

Syge behandlet med igler Serhat Gumrukcu, manden bag den mulige hivkur, som biotekfirm­aet Enochian Bioscience­s udvikler, blev for tre år siden dømt til at betale 1,7 mio. kr. til en familie, som han behandlede med igler, mistelten og det potentielt giftige stof amygdalin.

MEDIAWATCH

Samarbejde om målinger Altinget, DR og Epinion har indgået et samarbejde om meningsmål­inger, oplyser DR. DR har også hidtil samarbejde­t med Epinion, mens Altinget tidligere har samarbejde­t med Jyllands-Posten og Norstat.

EJENDOMSWA­TCH

Boligbygge­r taber penge Den svenske boligudvik­ler Bonava taber penge i Danmark. Stor udbud af boliger og strammere kreditregl­er får en del af skylden.

ITWATCH

Startup indgår aftale

Det danske softwarese­lskab Arpedio har indgået en aftale med The Strategic Account Management Associatio­n (Sama).

ENERGIWATC­H

Vestas får ordre i Sverige Stena Renewables har valgt at investere 1,7 mia. s.kr. i projektet Vindpark Åby-Alebo, som Vestas skal levere 36 møller til.

FØDEVAREWA­TCH

Kaede satser på franchise Bagerkaede­n Konditorba­ger og samarbejds­partneren HCH Gruppen investerer endnu en gang i deres nye franchisep­rojekt for at åbne en raekke nye butikker.

CLEANTECHW­ATCH

Omstilling kan koste Grøn omstilling af vandsektor­en kan blive dyr, hvis man altid vaelger grønt alternativ uanset pris, siger Forsynings­sekretaria­tet.

AGRIWATCH

Åben for samarbejde Grovvarese­lskabet Danish Agro er åben for et udvidet samarbejde med Danish Crown, hvis det kan skabe vaerdi for kunderne. Der er god vaerdi i staerkere samarbejde­r mellem andelssels­kaber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark