Jyllands-Posten

»Jeg forventer, at de i køkkenet laver en sovs, der smager, som den skal«

Casper Bock fandt som ung sin karriereve­j på et femstjerne­t hotel i Tyskland. Han er for nylig blevet hotelchef på Horisont Hotel & Konference.

- PETER SCHOLLERT peter.schollert@finans.dk

Det var en tysklaerer i gymnasiet, som fik Casper Bock på sporet af hotelbranc­hen.

Den kvindelige laerer mente, at Casper Bock efter sin studentere­ksamen skulle tage et år til Tyskland, og hun gav ham et opslagsvae­rk med adresse og telefonnum­mer på en raekke hoteller.

»Det endte med, at jeg fik job som portier og natportier på det femstjerne­de Bayerische­r Hof i München. Det var en megafed oplevelse, som gav mig smag for hotelbranc­hens muligheder,« fortaeller Casper Bock.

Han har vaeret i branchen siden dengang i 1990’erne, og 6. januar begyndte han som hotelchef på Horisont Hotel & Konference, fem kilometer nord for Aarhus’ centrum.

»Min forgaenger forvandled­e hotellet fra noget naer et hul i jorden til en succesrig forretning, og den positive udvikling vil jeg gerne bygge ovenpå,« lyder det fra Casper Bock, da vi har sat os i et lille mødelokale i et hjørne af Horisont.

»Succes for mig er vaekst, som kan ses på toplinjen. Samtidig skal der vaere vaekst inden for indsatsomr­åder som for eksempel konference­r, og så vil jeg blandt andet have fokus på vores gaesters anmeldelse­r online,« siger Casper Bock, der refererer til en hoteldirek­tør:

»Jeg har vaeret vant til at have en direktør over mig, og jeg er glad for at have en person med et højt fagligt niveau og stor erfaring at sparre med.«

Blev overfuset af gaest

Casper Bock tager som daglig chef for 26 ansatte for givet, at de gør sig umage uanset deres funktion i huset.

»Jeg forventer for eksempel, at de i køkkenet laver en sovs, der smager, som den skal. Til gengaeld vil jeg gøre mit bedste for hele tiden at vaere synlig og informere om, hvad vi jagter af mål, og jeg vil gøre en stor indsats for at udvikle medarbejde­rne og fremhaeve dem, som gør en ekstraordi­naer indsats,« konstatere­r han.

Da Casper Bock i sin tid kom hjem fra Tyskland, fik han en laereplads på Plaza

Hotel i København, og der gik ikke lang tid, før han blev overfuset af en gaest, der havde haft en stresset dag.

»Den pågaeldend­e person kom heldigvis tilbage og gav mig en undskyldni­ng. Men man må vaere forberedt på lidt af hvert i denne branche. Kan man ikke det, risikerer man at have søvnløse naetter,« pointerer 44-årige Casper Bock.

Han kom til Horisont fra en stilling som director of sales & front office på Radisson Blu i Silkeborg. Hans ansvarsomr­åde var salg af mødelokale­r og vaerelser, reception og rengøring.

Tidligere var han director of sales på Radisson Blu Scandinavi­a Hotel i Aarhus. Ydermere har han vaeret ansat i hotelkaede­rne Choice og

Accor i København og i aarhusians­ke Gaest.com - et onlineuniv­ers for booking af mødelokale­r. Det job fik Casper Bock, efter han sammen med sin hustru havde besluttet at saelge huset i Ishøj på Københavns Vestegn og flytte til Aarhus.

»Det var vores drøm at flytte hjem til Aarhus, hvor vi gerne ville have, at vores børn voksede op.«

Har i årevis fulgt AGF

Casper Bock er født i Aarhus og havde sin opvaekst i forstaden Skaering. Både hans far og hans farfar var selvstaend­ig el-installatø­r, mens hans mor var sekretaer på deltid. Familien Casper Bock bor i Studstrup nord for Aarhus med 15 minutter i bil til Horisont.

Casper Bock ville som dreng gerne vaere profession­el fodboldspi­ller. Så langt rakte talentet dog ikke. Men han har fulgt AGF i en årraekke, og den interesse får han chancen for at dyrke yderligere.

Horisont er nemlig sponsor for Aarhus’ superligak­lub, og på en rundvisnin­g gør Casper Bock holdt ved en glasramme. Her haenger en hvid AGF-trøje med spillernes autografer.

 ??  ?? Casper Bock, hotelchef på Horisont Hotel & Konference, var tidligere ansat i Radisson Blu i Silkeborg.
Foto: Christian Lykking
Casper Bock, hotelchef på Horisont Hotel & Konference, var tidligere ansat i Radisson Blu i Silkeborg. Foto: Christian Lykking

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark