Jyllands-Posten

Appel til hver enkelt MF’er i Dansk Folkeparti

-

Efter flere advarsler fra sagkyndige i boligbranc­hen melder nu både Jyske Bank og Nordea ud, at andelshave­re kan se frem til betydelige vaerditab som følge af den såkaldte Blackstone-aftale.

Jyske Banks eksperter regner med tab på 15-16 pct. af boligernes nuvaerende vaerdi. Og Nordea meddeler på linje hermed, at tabene bliver på 10-20 pct. Mange almindelig­e andelsboli­gejere vil miste op mod 200.000 kr.

Det er simpelt hen ufatteligt, at Dansk Folkeparti er gået sammen med regeringen og den samlede venstreflø­j om denne aftale, som åbenlyst udspringer af betonsocia­listisk vanetaenkn­ing og misundelse­spolitik. Med et krav om fem års såkaldt ”karensperi­ode”, før man må udleje nyrenovere­de lejlighede­r til forhøjet husleje og tilsvarend­e krav til andelsboli­ger, spaerrer man ikke bare for de boligforbe­dringer, som Blackstone og de andre udskammede udenlandsk­e kapitalfon­de spekulerer i, men også for forbedring­er, som regulaere danske institutio­ner og aktører på boligmarke­det foretager.

Ikke engang De Radikale vil vaere med til dette indgreb, der rammer i hundredtus­indvis af andelsboli­gejere hårdt. Det burde Dansk Folkeparti heller ikke vaere. De andre borgerlige partier stemmer imod. Jeg appellerer til hvert enkelt folketings­medlem i Dansk Folkeparti om at stemme nej til dette urimelige og hovedløse lovindgreb.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark