Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Danica-topchef i tvivl om vaekst

Der er efter integratio­nen af SEB Pension ved at komme gang i den kommerciel­le del af Danicas forretning. Men topchef er ikke sikker på, at det betyder positive vaekstrate­r i 2020.

MEDIAWATCH

Ny chef for DPG Media DPG Media, der ejer Berlingske Media, får den 1. marts ny adm. direktør, når Erik Roddenhof indtager posten. Han står i spidsen for selskabets hollandske aktivitete­r.

EJENDOMSWA­TCH

Freja-formand går Altor-partner Søren Johansen stopper som bestyrelse­sformand i statens ejendomsse­lskab Freja. Afløseren ventes på plads før sommer.

ITWATCH

Endnu en KMDdirektø­r stopper

Efter to et halvt år i spidsen for enheden KMD Business har Helle Huss valgt at stoppe i itvirksomh­eden. Direktøren­s exit er den anden centrale direktøraf­gang hos KMD inden for få måneder.

ADVOKATWAT­CH

Udbryder tror på sig selv Med specialist­kontoret Bugge Valentin hejser tre forhenvaer­ende Hortenpart­nere et tydeligt flag i markedet for patent- og varemaerke­ret, hvor konkurrenc­en intensiver­es, fortaeller medstifter Anders Valentin.

FØDEVAREWA­TCH

Briterne køber økologi for milliarder

Salget af økologiske fødeog drikkevare­r er stigende i Storbritan­nien, hvor landets indbyggere lige nu bruger 200 mio. pund, svarende til 1,76 mia. kr., om måneden på de økocertifi­cerede sager.

CLEANTECHW­ATCH

Opkøb i kikkerten Urbaser fortsaette­r ekspansion­en på det danske marked og har opkøb i kikkerten, fortaeller ny topchef.

AGRIWATCH

Baeredygti­ghed er landmaende­nes fremtid

Nye finansieri­ngsmodelle­r gør i højere grad deres indtog i dansk landbrug end tidligere. Men uanset modellen skal fokus vaere på baeredygti­ghed, hvis landmaend skal sikre sig finansiell­e midler i fremtiden, vurderer specialkon­sulent i Seges.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark