Jyllands-Posten

Smukfest har stadig billetter til salg

-

Det er stadig muligt at komme med på Danmarks smukkeste festival i Skanderbor­g til august.

Fredagsbil­letterne blev ganske vist hurtigt udsolgt, da salget af endagsbill­etter til Smukfest 2020 blev sat i gang tirsdag formiddag, men onsdag er der stadig armbånd til onsdag, torsdag, lørdag og søndag.

»Inden for de første 24 timer er der solgt lidt flere billetter end sidste år, men vi har også flere billetter til salg,« forklarer Poul Martin Bonde med henvisning til, at festivalen i år saelger

3.000 ekstra endagsbill­etter på grund af udvidelsen af sceneområd­erne.

Den 4. december blev 29.500 partoutbil­letter solgt

3

på lige under en time.

Mindre hysteri

»Der er ikke så meget hysteri med billetter. Der går som regel et stykke tid. Torsdag og lørdag bliver de naeste dage, der bliver udsolgt,« fortaeller han.

Tyske Kraftwerk, Fish og Manfred Mann’s Earth Band fra England er sammen med en raekke danske navne meldt ud, men der mangler ifølge talsmanden stadig en raekke større navne.

»Vi har omkring 75 pct. af programmet på plads. Der mangler stadig to-tre hovednavne og lidt andre store navne, ligesom programmet for Livecamp, Stand Up Skanderbor­g og Udsigten kommer hen ad vejen,« fortaeller Poul Martin Bonde.

»Det kan sagtens betyde noget for salget på de enkelte dage, hvornår bookerne får lukket nogle store navne. Det skete for eksempel i fjor, da Robbie Williams blev praesenter­et meget sent i forløbet,« siger han.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark