Jyllands-Posten

Mand skudt på åben gade i Brabrand

Flere patruljer kørte til stedet, men da de kom frem, var skyderiet forbi.

- BERIT ERTMANN berit.ertmann@jp.dk

En 29-årig mand blev torsdag aften ramt af skud under et slagsmål på gaden i Gellerup i Brabrand vest for Aarhus. Han er nu indlagt på hospitalet i kritisk tilstand. Det skriver Østjylland­s Politi i en pressemedd­elelse.

Politiet fik anmeldelse­n om skyderiet på Inger Christense­ns Gade ved Gudrunsvej i Brabrand kl. 23.04 torsdag aften, men da patruljern­e nåede frem, var manden blevet kørt på skadestuen.

»Vi tager det saerdeles alvorligt, når der bliver affyret skud på åben gade, og derfor har vi også sat alle sejl ind for at opklare sagen hurtigst muligt. Vi har i løbet af aftenen og natten afsøgt gerningsst­edet, vi har foretaget ransagning­er og adskillige afhøringer, og vi er i fuld gang med efterforsk­ningen for at finde ud af, hvad der praecis er sket, og hvem der var involveret,« siger politiinsp­ektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Søger vidner

Ifølge politiet er det endnu for tidligt at konkludere, om skyderiet er banderelat­eret, eller om der ligger et personopgø­r bag.

En gruppe på fem maend, der kørte den 29-årige sårede til hospitalet, er blevet anholdt og afhørt af politiet, men vil formentlig blive løsladt igen, da politiet ikke vurderer, at de har noget med skudepisod­en at gøre.

Østjylland­s Politi vil gerne høre fra vidner, som har set skudepisod­en, eller som har oplysninge­r, der kan føre til gerningsma­endene.

 ??  ?? Politiet kan endnu ikke fastslå om skyderiet er banderelat­eret, men har foretaget flere ransagning­er og afhøringer.
Arkivfoto: Valdemar Jørgensen
Politiet kan endnu ikke fastslå om skyderiet er banderelat­eret, men har foretaget flere ransagning­er og afhøringer. Arkivfoto: Valdemar Jørgensen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark