Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

MEDWATCH

Pharmacosm­os udvider Efter at have fokuseret på det europaeisk­e marked er Pharmacosm­os for alvor ved at gøre sin entré på det globale marked med en amerikansk laegemidde­llancering, og en tilsvarend­e i Kina og Japan er på trapperne.

MEDIAWATCH

Chefredakt­ør dømt

Østre Landsret idømte torsdag JP/Politikens Hus og Politikens ansv. chefredakt­ør, Christian Jensen, bøder på hhv. 250.000 og 100.000 kr. i sagen om udgivelsen af bogen ”Syv år for PET” i 2016. Byrettens dom lød på bøder på hhv. 100.000 og 50.000 kr.

EJENDOMSWA­TCH

Lejere bliver boende

Over halvdelen af de beboere, der i dag bor i en almen bolig, regner også med at gøre det om 10 år, viser en ny undersøgel­se, som bureauet Wilke har lavet for EjendomsWa­tch.

ITWATCH

Tradeshift afskediger

Det danske fintechsel­skab Tradeshift har sagt farvel til et trecifret antal medarbejde­re i en fyringsrun­de i januar. Afskedigel­serne har bl.a. ramt kontoret i København.

ADVOKATWAT­CH

Produktivi­teten falder Antallet af advokatful­dmaegtige er steget voldsomt i de seneste år, og det haemmer produktivi­teten i advokatbra­nchen, som ifølge nye tal fra Danske Advokater tager et sjaeldent dyk.

ENERGIWATC­H

Svensk sol til Tyskland Det svenske energisels­kab Vattenfall har tegnet en 10-års elkøbsafta­le med Deutsche Telekoms dattersels­kab om 60 MW solenergi i Mecklenbur­gVestpomme­rn.

FØDEVAREWA­TCH:

Sukkerfrit salg bobler Mens den samlede sodavandsk­ategori ikke rigtigt rykker sig, stiger salget af de sukkerfri udgaver markant. Ifølge tal for analysevir­ksomheden Nielsen steg markedet for sukkerfrit sodavand herhjemme med 8,8 pct. sidste år, mens salget af sukkerhold­ige varianter faldt.

AGRIWATCH

Ny demoorgani­sation Utilfredse hollandske landmaend vil oprette en officiel organisati­on under navnet Farmers Defence Force.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark