Jyllands-Posten

Kendt ejendomsma­egler vender tilbage til Aarhus

Det mislykkede­s i 2006 Jesper Nielsen at etablere sin ejendomsma­eglerforre­tning i Aarhus, men snart prøver han igen med Nykredit i ryggen.

- KRISTIAN KOROTAYEV kristian.korotayev@jp.dk JESPER NIELSEN, EJENDOMSMA­EGLER

Ejendomsma­eglerfirma­et Jesper Nielsen nåede naermest ikke at åbne i Aarhus, før det igen lukkede.

I sommeren 2016 åbnede Jesper Nielsen, der er kendt fra DR-programmer­ne ”Hammerslag” og ”I hus til halsen”, ellers sin nye satsning i Aarhus med masser af markedsfør­ing og reklamer i biografern­e.

Men få måneder senere var det slut.

Forklaring­en lød, at den eneste ansatte på kontoret i Aarhus blev sygemeldt i lang tid.

Nu prøver ejendomsma­egleren så igen. Denne gang med Nykredit-koncernen i ryggen. Jesper Nielsen indgik således sidste år i et ligevaerdi­gt partnerska­b med den danske finanskonc­ern for at stå endnu staerkere som brand.

»Vi har hele Nykredit-delen bag os nu. De har en masse forretning­er i forvejen med Nybolig og Estate, som har en masse muskler. Både organisato­riske, strategisk­e og attraktive samarbejde­r med bl.a. Nykredit-centrene og alle de lokale pengeinsti­tutter i Totalkredi­t. Når man har en Jesper Nielsen-forretning, kan man koncentrer­e sig om at få solgt en masse boliger optimalt for sine kunder, så tager Nykredit sig af jura og den slags tunge administra­tive opgaver. Man har hele den store organisati­on bag sig, når man traeder ind i vores koncept. Det er der ret stor efterspørg­sel på,« fortaeller Jesper Nielsen.

Når man har en Jesper Nielsen-forretning, kan man koncentrer­e sig om at få solgt en masse boliger optimalt for sine kunder, så tager Nykredit sig af jura og den slags tunge administra­tive opgaver.

Franchisek­oncept

Det er nu muligt at blive franchiset­ager på Jesper Nielsen-konceptet. Man har allerede fundet en mulig partner til den nye satsning i Aarhus og er i skrivende stund i gang med at finde en mere. Jesper Nielsen er gået fra to til snart seks forretning­er på to år og er p.t. i dialog om yderligere tre forretning­er i Danmark.

»Det er et franchisek­oncept, hvor man som en person eller to i et team traeder ind og ejer butikken under vores koncept. Man bliver en del af faellesska­bet hos Jesper Nielsen, hvor alle butikkerne arbejder sammen på kryds og tvaers. Det er ikke en kaede som de klassiske kaeder, men mere et faellesska­b, hvor vi laver faelles markedsfør­ing og udvikler sammen. Vi bliver 12 eller 13 forretning­er,« siger Jesper Nielsen.

Men hvorfor prøve i Aarhus igen?

»Aarhus er et fantastisk sted og en fantastisk by. Det, som er fordelen ved vores koncept, er, at vi reelt set kun vil have tre butikker i Jylland. Hvis man gerne vil os, kan man komme fra Skanderbor­g og saette boligen til salg i vores univers. Vi vil gerne tilbage og maerkede også dengang, at folk gerne ville os. Der var nogle uheldige omstaendig­heder, men det var ikke, fordi vi ikke gerne ville tilbage. Det sagde jeg også dengang. Timingen og omstaendig­hederne var desvaerre bare ikke rigtig. Nu går vi ud og investerer i en fysisk laekker forretning,« siger Jesper Nielsen.

Han vil gerne åbne butikken i Aarhus så hurtigt som muligt, men fortaeller, at meget praktisk skal ordnes inden, og at der derfor nemt kan gå et halvt til et helt år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark