Jyllands-Posten

Børn, sex, dukker og voksne mennesker harmonerer bare slet ikke

- PETER SKAARUP retsordfør­er og gruppeform­and for Dansk Folkeparti

Børnesexdu­kker. Ja, ordet i sig selv bør få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste. Disse dukker er udformet således, at man kan få udlevet den seksuelle trang, man måtte have til at have sex med børn. Måske leder disse dukker ovenikøbet den paedofile til at drive lysten videre over til et barn. Simpelthen ud fra devisen om, at hvad der får lys får liv.

Dukkerne er udarbejdet meget profession­elt, så de ligner rigtige børn, udarbejdet med materialer, som føles som hud, kropsvarme og nogle med talen. Og så selvfølgel­ig med dertil indrettede kropsåbnin­ger. Disse dukker må og skal selvfølgel­ig forbydes. Hele idéen om, at voksne maend forlyster sig med en børnesexdu­kke, er afskyelig.

Børn, sex, dukker og voksne mennesker harmonerer bare slet ikke. Har man den slags sygelig trang, skal man i stedet behandles for trangen. Vi ønsker et komplet forbud, som omhandler besiddelse, import og handel med disse dukker.

Et forbud skal ikke afhaenge af, om der findes direkte videnskabe­lige afhandling­er, som beviser, at eller om disse dukker direkte fører til flere overgreb på børn. Her må vi lade den sunde fornuft komme til gode.

Har man paedofile lyster, skal de ikke legitimere­s med en børnesexdu­kke i sofaen, mens man har naboens børn på besøg. Har man disse afvigende lyster, vidner det om en sygelig trang, som skal behandles. England og Norge har allerede forbudt dem. Vi skal selvfølgel­ig gå efter. Og heldigvis bakker et flertal i Folketinge­t nu op.

Som endnu et tiltag for at bekaempe paedofili ønsker vi, at det skal vaere muligt at fratage paedofile deres pas, så de ikke blot rejser til andre lande for at fortsaette deres overgreb mod børn.

Vi ved, at der foregår massive og organisere­de overgreb sted i mange fjerntligg­ende lande. Lande, som selv ønsker, at vi gør op med dem af vores statsborge­re, som bevidst rejser dertil for at forgribe sig. Bl.a. ved at fratage de paedofile deres pas. Passet skal vaere dem frataget, indtil det laegeligt er vurderet,

Som endnu et tiltag for at bekaempe paedofili ønsker vi, at det skal vaere muligt at fratage paedofile deres pas, så de ikke blot rejser til andre lande for at fortsaette deres overgreb mod børn.

at de ikke laengere udgør nogen fare for et barn.

Der er ganske simpelt intet godt argument for, at en paedofil skal have mulighed for at rejse vaek for at fortsaette overgreb. En fratagelse af et pas vil samtidig vaere et godt incitament for en paedofil til at indgå i behandling med myndighede­rne.

De to ovenståend­e forslag blev behandlet i Folketinge­t forleden på foranledni­ng af Dansk Folkeparti. Og her var der et flertal, som tilkendega­v, at de var positivt stemt over for tiltagene. Jeg håber, at det lykkes at få alle partierne med hele vejen, så vi til sidst ender med at få dem vedtaget. I Dansk Folkeparti vil vi ikke blot lade lysterne til at dyrke sex med børn vaere der. Vi vil have dem helt vaek. Derfor forbyder vi dukkerne og vil tage passet fra de paedofile. Og samtidig kraeve de pågaeldend­e i behandling. For vi skal passe på børnene. Altid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark