Jyllands-Posten

Danskere er en faldende del af befolkning­en

-

I fortsaette­lse af Knud Kølbaeks indlaeg i JP om, at der ikke er styr på indvandrin­gen, kan jeg oplyse, at i Danmark er nu ca. 14 pct. af befolkning­en indvandrer­e eller efterkomme­re. Det er et befolkning­smaessigt udviklings­potentiale, der – uden en egentlig afstemning i Folketinge­t – vil aendre vort samfund for altid. I 2018 blev således 22 pct. af alle nyfødte født af mødre med udenlandsk baggrund. I Region Hovedstade­n er ca. 20 pct. af indbyggern­e allerede nu indvandrer­e. I Ishøj Kommune 40 pct.

Danskere er en stadig faldende del af befolkning­en, og hvert år ankommer 2-3.000 nye asylsøgere og 4-5.000 familiesam­menføringe­r. Ganske få returneres til hjemlandet. Vi har således de sidste 30 år trods mange advarsler modtaget mange flere migranter, end vi kan integrere og gør det stadig. Det bliver derfor – som det er nu – umuligt på sigt at opretholde det demokrati og den retsstat samt den indbyrdes tillid, som vi gennem generation­er har opbygget.

Vor succes som nation og grundlaget for vor velfaerd er jo netop baseret på vor kristne opdragelse, vort homogene og veluddanne­de samfund med høj beskaeftig­else, stor solidarite­t og sammenhaen­gskraft, en effektiv ordensmagt, lav kriminalit­et, sikre graenser og gensidig tillid. Forhold, vi ved dårlig politisk ledelse, misforståe­t tolerance, tossegodhe­d og en helt uforståeli­g ulyst til at passe på Danmark og den danske befolkning desvaerre har solgt ud af så laenge, at det nu er for sent.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark