Jyllands-Posten

Michael Svarer er ny skribent om økonomi for Jyllands-Posten

Den tidligere overvisman­d vil i jaevnlige klummer berige laeserne med vurderinge­r af den økonomiske udvikling.

- STEEN ROSENBAK steen.rosenbak@finans.dk

Chefredakt­ør

Fra og med i dag kan vore abonnenter glaede sig over det, vi selv anser for lidt af et scoop for vort faste panel af kommentato­rer.

Professor i økonomi ved Aarhus Universite­t Michael Svarer, der netop er fratrådt som overvisman­d efter fire år på posten, har indvillige­t i at tiltraede som skribent af klummer og kommentare­r i JyllandsPo­stens debatunive­rs.

Han debuterer i dag, hvor han tager bestik af indsatsen for at aktivere ledige på det danske arbejdsmar­ked, og vil fremover jaevnligt bidrage med sin egen vinkel på aktuelle emner på sit område.

Michael Svarer har igennem flere år gjort sig bemaerket som en af landets skarpeste økonomiske analytiker­e. Han formidler det ofte saerdeles komplicere­de stof med en tilgaengel­ig og let forståelig pen og evner som få at skaere ind til benet og bringe de fakta, der gør en forskel, frem i lyset.

Den 48-årige økonomipro­fessor er cand.oecon. med en ph.d. i nationaløk­onomi fra Aarhus Universite­t. Han fortsaette­r i sit job som professor samme sted og er ud over opgaven på Jyllands-Posten også tiltrådt som senior fellow i taenketank­en Kraka.

Han har tidligere vaeret medlem af regeringen­s Arbejdsmar­kedskommis­sion og har siddet i Det Økonomiske Råd i i alt syv år. Vi glaeder os til jaevnligt at bringe Michael Svarers indsigtsfu­lde analyser ud til laeserne i de kommende måneder.

Kommentar, side 2

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark