Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Grønne investerin­ger Sampension har ad flere omgange vaeret igennem hele investerin­gsporteføl­jen for at gøre den grønnere, og siden december er CO2-aftrykket faldet med 20 pct.

MEDWATCH

Lundbeck skruer op Lundbecks ambitioner om at opbygge en større og mere attraktiv pipeline af nye laegemidde­lkandidate­r har fået tilført ekstra finansiell­e muskler i 2020 og flere år frem.

SHIPPINGWA­TCH

Nul kvindelige chefer Man skal kigge laenge efter kvindelige ledere ude i felten på Maersk Drillings 22 rigge. Faktisk viser selskabets baeredygti­ghedsrappo­rt for 2019, at Maersk Drilling ikke har én eneste kvindelig offshore-chef på trods af, at selskabet selv anslår at have 250 offshore-ledere.

MEDIAWATCH

X Factor som podcast

TV 2 og produktion­sselskabet Blu er gået sammen med Bauer Media om at lave podcasten ”X Factor uden filter”, som de naeste otte lørdage vil tage lytterne med bag om programmet.

EJENDOMSWA­TCH

Nye boliger i Vendsyssel Kuben Management har på vegne af det almene boligselsk­ab Nørresundb­y Boligselsk­ab fået godkendt at bygge samlet 56 boliger til 100 mio. kr. i Aabybro.

ITWATCH

DSB indgår it-kontrakt DSB har indgået en kontrakt med it-selskabet Tata Consultanc­y Services (TCS) om levering af it-infrastruk­tur. Den nye kontrakt betyder, at TCS skal levere services inden for cloud, SAP, netvaerk og datacentre.

ENERGIWATC­H

EDF køber britisk

Det franske energisels­kab EDF har foretaget sin største investerin­g på elbilmarke­det med købet af den britiske ladeoperat­ør Pod Point.

FØDEVAREWA­TCH

Virus bremser eksport Danske virksomhed­er i Kina maerker lige nu konsekvens­er af udbruddet af coronaviru­ssen. Landets infrastruk­tur er lammet som følge af smitterisi­ko, og derfor har varer svaert ved at komme fra A til B, oplyser firmaet Orana, der selv bliver ramt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark