Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Bank forberedt på tab Gert Jonassen i Arbejderne­s Landsbank havde ikke regnet med at tabe mere end 25 mio. kr. i år, men det har covid-19 vendt op og ned på.

SHIPPINGWA­TCH

Ejer støtter J. Lauritzen

J. Lauritzen har fået nye millioner af sin ejer, Lauritzen Fonden, efter endnu et underskud i 2019. Pengene skal ruste selskabet til usikkerhed­en med coronaviru­s i 2020, fortaeller topchef Mads P. Zacho.

MEDIAWATCH

Corona forsinker radio Nationalmu­seet skal for 400.000 kr. årligt levere et ugentligt program til den nye radio Loud - men coronasitu­ationen gør, at programmet ikke bliver klar til radioens lancering i naeste uge.

EJENDOMSWA­TCH

Udbydere bremser op

De danske udbydere af ejendomspr­ojekter til semiprofes­sionelle investorer saetter projekter på pause som følge af coronakris­en.

ITWATCH

Bredbåndsp­ulje i høring Bekendtgør­elsen og vejledning­en om bredbåndsp­uljen i 2020 er sendt i høring. Puljen er på 100 mio. kr., og Energistyr­elsen forventer, at ansøgnings­runden vil blive sat i gang i midten af maj.

ADVOKATWAT­CH

Partner skifter job Partner hos Kammeradvo­katen/Advokatfir­maet Poul Schmith Tormod Tingstad skifter til en stilling som advokat hos Gorrissen Federspiel.

ENERGIWATC­H

Flere ladestande­re Klimaminis­ter Dan Jørgensen og transportm­inister Benny Engelbrech­t vil i år bruge 50 mio. kr. fra grøn transportp­ulje til at udrulle ladestande­re langs isaer motorvejen­e.

CLEANTECHW­ATCH

Spildevand som gødning Spildevand kan blive til penge for de danske forsynings­selskaber. Aarhus Vand ser et saerligt potentiale i økologisk gødning.

AGRIWATCH

Maskinhand­ler konkurs Den nordjyske traktorfor­handler Hjallerup Maskinforr­etning indgiver konkursbeg­aering efter 92 år. Selskabet havde over 80 ansatte, men har på kort tid mistet tre vigtige forhandler­aftaler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark