Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Flyt ikke pension

De voldsomme udsving på finansmark­ederne får PFA til at komme med en generel anbefaling om ikke at flytte pensionsde­poter til selskabet i øjeblikket

MEDWATCH

»En lykkelig slutning« Den afgående bestyrelse­sformand i medicinals­elskabet Azanta kalder det for en solstråleh­istorie, at det 16 år gamle danske selskab kommer på hollandske haender. Norgine er den helt rette til for alvor at få skubbet gang i salget af Azantas hovedprodu­kt, lyder det.

MEDIAWATCH

DR på indkøb

DR vil indkøbe nye programpro­duktioner for 10 mio. kr. for at udfylde de huller i sommerens sendeplan, som udskydelse­n af OL og EM i fodbold efterlader. Nyproducer­et dansk indhold er øverst på ønskeliste­n.

EJENDOMSWA­TCH

110 Vejle-boliger solgt Den svenske udbyder af ejendomsfo­nde Niam er ny ejer af 110 nye boliger i Børkop ved Vejle.

ITWATCH

»På tide at åbne igen« Regeringen­s strategi med at lukke hele Danmark ned er for voldsom og skader erhvervsli­vet, lyder det fra Enrico Krog Iversen, der er direktør i robotselsk­abet Onrobot.

ADVOKATWAT­CH

Forventnin­ger sløjfes

Der var høje forventnin­ger til 2020, men med coronakris­en kommer advokatfir­maet DLA Piper naeppe til at nå de økonomiske mål for det kommende år, lyder det fra firmaets ledende partner.

ENERGIWATC­H

Vindpark droppet Planerne om en vindpark på 160 MW med tilhørende brintprodu­ktion i norske Andøy skrinlaegg­es.

CLEANTECHW­ATCH

Fokus på grøn omstilling Steen Neuchs har i sin første måned som Vestforbra­endings direktør tegnet konturerne til en ny strategi, der skal skubbe på den grønne omstilling i affaldssel­skabet.

AGRIWATCH

Mangler arbejdskra­ft Lukkede graenser og frygt for karantaene giver udfordring­er for landbrugsb­edrifter, der søger udenlandsk arbejdskra­ft til høstsaeson­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark