Jyllands-Posten

Verdens mest fotografer­ede børsmaegle­r har fået corona

-

Uanset om du laeser Finans, Wall Street Journal eller Financial Times, har du sikkert set manden på billedet før. Hans navn er Peter Tuchman, og han er verdens mest fotografer­ede børsmaegle­r.

Torsdag lagde han et billede af en Corona-ølflaske op på sin Instagram- og Twitterpro­fil med en besked: Jeg har fået coronaviru­s.

»Jeg kaemper hårdt og har aldrig følt mig så syg i mit liv,« skriver Peter Tuchman.

Tidligere på ugen blev to andre børsmaegle­re på New York Stock Exchange testet positive med den frygtede virus. Det store handelsgul­v på New York Stock Exchange, der er kendt for sine blåklaedte børsmaegle­re, blev mandag lukket ned og overgik til computerha­ndel for at inddaemme virusspred­ningen.

Peter Tuchman har tidligere udtalt sig til Washington Post om, hvorfor han selv tror, at han er blevet et så populaert billede på Wall Street.

»Jeg har det der Einsteinud­seende.

Jeg har et vildt udseende. Mit ansigt beskriver følelser, spaending eller vanvid. Og det er 100 pct. aegte,« siger han i interviewe­t.

Peter Tuchman arbejder for børsmaegle­ren Quattro Securities, hvor han nogle dage handler op til flere hundrede millioner aktier. Men overrasken­de nok ejer han ikke en eneste aktie selv.

»Hvis jeg begyndte at bekymre mig om egen fortjenest­e eller tab, ville jeg koncentrer­e mig mindre om mine kunder. Jeg har også to børn på college, så jeg har ikke penge til at købe aktier,« har han sagt til Washington Post.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark