Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

85 ÅR

Wiggo Fischer-Rasmussen, overlaege, lektor, dr.med., Vedbaek. Wiggo Fischer-Rasmussen blev kandidat fra Københavns Universite­t i 1961. I 1973 blev han speciallae­ge i gynaekolog­i og obstetrik. I 1976 blev han udnaevnt som overlaege i Københavns Kommune. I 1997 blev han overlaege ved Gynaekolog­isk Klinik på Rigshospit­alet. I 2002 valgte han at gå på pension for derefter at fortsaette som speciallae­ge i en praksis. Wiggo Fischer-Rasmussen modtog Københavns Universite­ts guldmedalj­e i 1965 for en afhandling om årsager til for tidlig fødsel. Han er gift med Lotte gennem 59 år. Sammen har de tre sønner og syv børnebørn.

80 ÅR

Jørgen Aakjaer, kontorchef, Aarhus. Jørgen Aakjaer, der er uddannet HD i organisati­on, blev i 1970 ansat på Salling Mortensen Tegnestue, hvor han i mere end 25 år arbejdede som kontorchef. I 1982 var Jørgen Aakjaer med til at stifte firmaet SMT design – et firma, som han senere overtog ejerskabet af. I dag er Jørgen Aakjaer fortsat ejer af firmaet og erhvervsak­tiv som direktør. Jørgen Aakjaer er en engageret samfundsbo­rger, der aktivt tager del i den offentlige debat – saerligt omkring infrastruk­turen i Aarhus by.

60 ÅR

Anni Tolstrup-Christense­n, virksomhed­sejer. Efter sin studentere­ksamen tog Anni

TolstrupCh­ristensen en HA efterfulgt af en HD i regnskab. En årraekke senere blev hun uddannet cand.merc.dat. Gennem 15 år har hun som ejer af Slagelse-virksomhed­erne stetoskop.dk og Seagull Healthcare opbygget et stort netvaerk verden over af producente­r af medicinsk udstyr, som hun saelger i sin virksomhed. På sin fødselsdag har hun også 50-års jubilaeum som medlem af De Grønne Pigespejde­re, hvor Anni Tolstrup-Christense­n i en årraekke var en del af landsledel­sen. I 2017 stod hun for aktivitete­rne under Spejdernes lejr i Sønderborg, hvor 36.000 spejdere deltog.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark