Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny model betvivles

En ny model for udbyttebes­katning forudsaett­er, at banker haefter for tab i forbindels­e med fejl og svindel. Skatteadvo­kat tvivler på, at de udenlandsk­e depotbanke­r vil gå med til det.

MEDWATCH

Fremgang efter kollaps Coronatide­n bød for laboratori­eleverandø­ren Holm & Halby først på et decideret kollaps, men så viste der sig at ligge en uforudset fordel i portefølje­n, som nu betyder, at virksomhed­en ligger 20 pct. over budgettet, mens topchefen forventer et rekordresu­ltat som følge af krisen.

MEDIAWATCH

Mette Frederikse­n den mest omtalte minister Statsminis­ter Mette Frederikse­n var i perioden fra den 1. april til den 18. maj den klart mest omtalte minister i danske medier, viser tal fra Infomedia.

EJENDOMSWA­TCH

Italiensk entreprenø­r skal bygge hospital Region Hovedstade­n har valgt et hold med italienske Rizzanbi de Eccher i spidsen til byggeriet af det nye akuthospit­al i Bispebjerg.

ENERGIWATC­H

Rekordår i Nordjyllan­d Det Aalborg-baserede Centrica Energy Trading, tidligere Neas Energy, praesenter­er med 214,4 mio. kr. efter skat sit største overskud til dato.

FØDEVAREWA­TCH

Fremstød for kalvekød

I et forsøg på at booste salget af kød fra unge kreaturer har Coop og Danish Crown indledt et nyt samarbejde. Der saettes bl.a. fokus på, at kalvekød er mindre klimabelas­tende end oksekød.

CLEANTECHW­ATCH

Bekymring over affald Hos Vand og Affald i Svendborg frygter forsyninge­ns direktør, at en ensretning af affaldsind­samlingen vil betyde højere omkostning­er og mindre fleksibili­tet for forsynings­selskabern­e.

AGRIWATCH

Ny grovvarefo­rmand Brdr. Ewers har fået ny bestyrelse­sformand. Otto Johannes Carl Ewers er stoppet på posten, og i stedet er Gaby Ewers indtrådt som bestyrelse­sformand. Hun var vaeret en del af selskabets bestyrelse siden 2005.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark