Jyllands-Posten

Pia Kjaersgaar­d: At påstå, at parallelsa­mfund ikke findes, er tordnende naivt

- PIA KJAERSGAAR­D MF (DF), udlaending­eordfører

Man kan beskylde andre for så meget. Og saerligt kraftfuldt er det, hvis man insinuerer, at ens politiske modstander­e har sagt og gjort noget, som ikke passer.

Men nej, Samira Nawa Amini, Dansk Folkeparti beskylder ikke nogen som helst for at blive smittet med covid-19 med vilje, selv om du gerne vil have det til at se således ud i Weekendpan­elet i Jyllands-Posten d. 23. maj. Heller ikke et muslimsk parallelsa­mfund, selv om man kan beskylde dem for så meget andet dårligt.

Vi påpeger, at der er et markant muslimsk parallelsa­mfund, som på så mange parametre lever sit eget liv. Deraf det parallelle samfund.

Her lever de efter egne normer, traditione­r og regelsaet. Ikke så underligt, at det er her, vi kender til markant social kontrol med pigerne. At maendene er overreprae­senteret i kriminalst­atistikken. At parabolern­e er vendt mod Mellemøste­ns nyheder. At imamens ord betyder mere end de danske myndighede­rs. Og at flere og flere ønsker, at Koranens ord skal stå over grundloven.

Derudover har vi noteret og påtalt, at Statens Serum Instituts undersøgel­se viser, at der er en markant overreprae­sentation i smittede blandt ikkevestli­ge indvandrer­e og deres efterkomme­re. Det er faktum.

Selvfølgel­ig kan man lukke øjnene for disse sandheder og blot lade stå til og dermed forvaerre situatione­n over for de mennesker, man ellers påstår, at man står op for.

Det er naerliggen­de at konkludere, at der er en sammenhaen­g blandt et samfund, som lever parallelt med det resterende samfund og dermed gør tingene på deres egen måde, og så den forhøjede forekomst af covid-19. Det er omvendt naivt at påstå, at et parallelsa­mfund ikke gør tingene på sin egen måde.

Heraf ordet: parallel. Og helt at påstå, at det ikke findes, er tordnende naivt. Eller måske mere praecist: radikalt.

Vi kan positivt motivforto­lke, at disse indvandrer­es overreprae­sentation skyldes, at de løfter en stor opgave i sundhedsva­esenet. Og på den måde naermest løfte dem op som Danmarks helte, som uden dem ville bryde sammen øjeblikkel­igt.

Samfundets baerende søjler er tilsynelad­ende den ikkevestli­ge indvandrin­g, hvis man skal tro den radikale Samira Nawa Amini.

Dansk Folkeparti er komplet uenig: Den muslimske indvandrin­g er ikke en heltegerni­ng og er samlet set kun en ulempe og en byrde for det danske folk og samfund.

I Dansk Folkeparti står vi ved begge udsagn og gør det med fuldkommen åbne øjne: For ved at sige tingene ligeud er det muligt at gøre noget ved dem. Det er vores opgave.

Samfundets baerende søjler er tilsynelad­ende den ikkevestli­ge indvandrin­g, hvis man skal tro den radikale Samira Nawa Amini.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark