Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Forlaenger aftale om genåbning

Den oprindelig­e aftale om genåbning for finanssekt­oren var ved at rinde ud, men nu er Finanssekt­orens Arbejdsgiv­erforening og Finansforb­undet blevet enige om at forlaenge aftalen.

MEDIAWATCH

Jysk Fynske fyrer

20 medarbejde­re opsiges i Helsingør Dagblad og Hovedstade­ns Mediehus efter Jysk Fynske Mediers overtagels­e af Helsingør Dagblad. Fyringerne skyldes overlappen­de arbejdsfun­ktioner, lyder det.

EJENDOMSWA­TCH

Gefion saelger ud Ejendomsud­vikleren Gefion saelger et projekt med 150 boliger på Amager til britiske Europa Capital. Prisen røbes ikke.

ITWATCH

Telenor skifter topchef Lars Thomsen er ny adm. direktør for Telenor i Danmark, hvor han afløser Jesper Hansen. Sidstnaevn­te skifter til en ny rolle i koncernen, hvor han bliver COO for en ny Nordic Hub i Telenor Group.

ADVOKATWAT­CH

Regning fordoblet

På to år er statens forbrug af juridisk bistand fordoblet til over 1 mia. kr. Den voldsomme stigning kan skyldes, at mange millioner ender i lommen på udenlandsk­e advokater, men Finansmini­steriet har ikke et overblik.

FØDEVAREWA­TCH

Vinforhand­ler har øget salget til private Vinselskab­et Philipson Wine saelger under coronakris­en mere vin til private end nogensinde før. Flere forbrugere køber ind online, og salget til private er steget med 25 pct. i forhold til før krisen.

CLEANTECHW­ATCH

Underskud i Frederiksh­avn Affald Hjemtagnin­g af renovation­sarbejde og faldende maengder affald har kostet overskudde­t i Frederiksh­avn Affald.

AGRIWATCH

Graesprote­in som foder Selskabern­e DLG, Danish Agro og DLF etablerer sammen et proteinanl­aeg, der skal producere koncentrer­et protein af kløvergrae­s og lucerne til økologisk foder og på sigt også protein, der kan indgå i fødevarer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark