Jyllands-Posten

ADRESSER OG ÅBNINGSTID­ER

-

Konghusvej 68, 8300 Odder

Favrgaards­vej 265,

8300 Odder Mandag-onsdag: Lukket Torsdag-søndag: Klokken 10-18

Rosensgade 36, Odder Mandag: Lukket Tirsdag-søndag: Kl. 16-21

sig ind i den gamle bjørnegrot­te, hvor man finder god plads til at boltre sig på.

Udover plads er der også et badebassin og to huleindgan­ge, hvor bjørnene kunne sove og gå i skjul for de besøgende gaester.

Sommeridyl i Odder

Har legen ved bjørnegrot­ten gjort dig sulten, så kan Thaifood Home på gågaden Rosensgade i Odder blot to kilometer derfra klart anbefales. Her kan man, efter undertegne­des vurdering, nemlig få Aarhus og omegns bedste og mest delikate thaimad til meget fornuftige priser.

Saerlig anbefalels­esvaerdigt er de hjemmelave­de forårsrull­er samt menukortet­s nummer 15 – en såkaldt gaeng massa man bestående af rød karry, kokosmaelk, aerter, kartofler, peanuts, peberfrugt, løg, gulerødder og et tilvalg af enten oksekød, kylling eller svinekød. Hele herlighede­n serveres med en stor omgang ris eller nudler, som sagtens kan maette to sultne maver for blot 85 kroner. Mere traditione­lle og kendte retter som pad thai og diverse laekre supper kan også nydes i restaurant­en eller som takeaway.

Når man så har slået mave, skal man ikke snyde sig selv for en tur gennem gågaden, der om sommeren emmer af liv, idyl og glade dage. Her findes der et saerdeles stort udvalg af shoppingmu­ligheder med et utal af forretning­er – både de helt kendte og nogle lokale. Hvis man ikke vidste bedre, så ledes tankerne her hurtigt hen på et vaskeaegte sommerferi­eområde. Det er da ren sommeridyl.

Bjørnegrot­ten:

Vejlskovga­ard Maelkeri:

Thaifood Home:

Tap din egen maelk

På vejen hjem fra Odder skal man heller ikke snyde sig selv for et smut forbi Vejlskovga­ard

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark