Jyllands-Posten

Dele fra autovaern ramte biler – kvinde er i kritisk tilstand

Vejdirekto­ratet vil følge op på ulykke på Motorring 3 ved Buddinge. Lastvogn påkørte autovaern.

-

En kvinde kom mandag morgen alvorligt til skade i en ulykke på Motorring 3 ved frakørsel 19 til Buddinge, oplyser politiet.

Dele af autovaerne­t ligger åbenbart løst, og det kan vaere med til at forklare ulykkens omfang.

Flere biler blev ramt af dele fra autovaerne­t, da en lastbil i modkørende retning havde påkørt autovaerne­t, oplyser vagtchef Morten Steen ved Københavns Vestegns Politi.

»Vi har klarlagt, at en lastbil kørende i nordlig retning af endnu uvisse årsager påkørte autovaerne­t. Det består af nogle betoneleme­nter. Nogle buer, der ligger oven på autovaerne­t, ligger løse, og de blev kastet af og ramte så biler, der kørte i den anden retning,« forklarede vagtchefen mandag.

Føreren af en af disse biler, en kvinde, blev mandag ved middagstid meldt i kritisk tilstand.

Ulykken skabte stor kø. E47 Motorring 3 blev spaerret for trafik i begge retninger, lød det fra Vejdirekto­ratet lidt før klokken otte.

På grund af ulykkens forløb nogen uhensigtsm­aessighede­r. sendte politiet en bilinspekt­ør Vi vil gennemgå det ekstra ud til ulykkesste­det nøje,« sagde Kim Jansen. for at foretage en naermere I øvrigt kunne flere bilister undersøgel­se. ikke tøjle deres nysgerrigh­ed

I Vejdirekto­ratet siger afdelingsl­eder i forbindels­e med ulykken. Kim Jansen, at Seks bilister er blevet sigtet man ikke tidligere har set tilfaelde, for at bruge mobiltelef­on hvor låget på auto- under kørslen for at filme på vaernet af beton er slynget af stedet, oplyser politiet. på en lignende måde. De kan alle vente et klip i

»Vi vil nu reparere auto- kørekortet og en bøde på vaernet og gennemgå straek- 1.500 kr. ningen for at se, om der er

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark