Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H:

Køb skaber minus

En it-løsning, der gavner alle ni pengeinsti­tutter i stedet for ét, har kostet at investere i for Bankdata i 2019. Datacentra­len lander således et underskud på 55,1 mio. kr.

MEDWATCH:

Novo uddeler 30 mio. kr. Ved at støtte seks forskere i at afsøge det kommerciel­le potentiale i deres spaede idéer, håber Novo Nordisk Fonden at skabe grobund for mere ivaerksaet­teri på landets universite­ter og hospitaler.

MEDIAWATCH:

Chefredakt­ør skifter job Karl Erik Stougaard bliver pr. den 1. september ansv. chefredakt­ør for Nordjyske Medier. Han kommer fra et job som chefredakt­ør for Euroman.

EJENDOMSWA­TCH:

Dropper fritidshus­e Typehusfir­maet Lind & Risør vil saelge grund med plads til 126 fritidshus­e på Falster og i stedet fokusere på helårshuse.

ITWATCH:

Ny salgsdirek­tør

Karina Vittrup er pr. den 1. august ny salgsdirek­tør hos 2BM. I den rolle får hun fremover ansvaret for SAP-husets salg og marketing og skal bl.a. implemente­re en ny salgsstrat­egi.

ADVOKATWAT­CH:

Ny partner

Codex Advokater udvider paletten inden for miljøog planret med tilføjelse­n af Bech-Bruun-advokat Jacob Brandt, som har tilbragt 14 år i det store advokathus.

ENERGIWATC­H:

Saelger solpark

Danske European Energy har solgt den danske solpark Solar Park Hanstholmv­ej på 50 MW til det tyske investerin­gsselskab LHI Group.

CLEANTECHW­ATCH:

Tvivl om fremtiden Trods store investerin­ger i et robotsorte­ringsanlae­g er Nomi4s et af de affaldssel­skaber, som kan blive hårdt ramt af affaldsfor­liget.

AGRIWATCH:

Kina dikterer i smittesag Danish Crown tog »en frivillig beslutning« om at standse sin eksport til Kina fra slagteriet i Ringsted. En briefing fra Fødevarest­yrelsen tegner dog et nyt billede af, hvorfor det danske andelssels­kab lukkede for salget til et af sine største markeder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark