Jyllands-Posten

Derfor skal det ikke vaere Arnes tur

Regeringen møder kritik for ikke at indfri sit valgløfte, der drejede sig om at give ”Arne” tidligere pension. Men faktisk er det nødvendigt, at vi lader vores gode arbejdere blive ved med at knokle for samfundet.

- RASMUS THOMSEN

Knap 15 kilometers kørsel sydvest for Kolding ligger industriby­en Vamdrup. Rockwool. Glasuld. Spekva. Teknos Schou. Vamdrup Special Transport. Blot for at naevne nogle få af de virksomhed­er, hvor "Arne" arbejder eller har kunnet arbejde.

Vores arbejdere vil kunne bo i Vamdrup, endda ganske komfortabe­lt. Taenk, i Danmark kan vores arbejdere finansiere et parcelhus, en bil, og samtidig holde ferie på charter. Måske med tiden købe et sommerhus. Så godt har de det.

Det skal de også have, for det er dem, der skaber vaerdien i vores samfund og sørger for, at der overhovede­t eksisterer nogen form for velstand.

Penge til det forkerte

Ovenståend­e saetninger skal tolkes for pålydende, klinisk og i ramme alvor.

Derfor er det heller ikke som sådan videre problemati­sk, at Mette Frederikse­n nu tilsynelad­ende vil løbe fra et af sine valgløfter, der omhandler at sende arbejderne tidligere på pension. Der er for alvor brug for dem, idet der skal finansiere­s en lang raekke gode, nødvendige og horrible elementer i samfundet.

Desvaerre bliver det nok kun de horrible, der postes flere penge i, når antallet af djøffere og kommunikat­ionsfolk hos kommuner og folkestyre udvides. Nødvendige tiltag som flere sygeplejer­sker skal der nok blive lovet masser af til naeste valg, men naivt er det, at flaesket bliver effektuere­t i praksis.

Gode formål som lavere skatter, der vil have massive beviselige dynamiske effekter, er end ikke på listen over løfter.

For vores samfund kan ikke fungere uden Arne, Poul, eller hvad vores gode folk på fabrikkern­e hedder. Måske har Socialdemo­kratiet opdaget, hvilken vaerdi deres kernevaelg­ere i virkelighe­den har.

Derfor skal det også kaerligt og anerkenden­de meddeles til vores gode arbejdende folk i Vamdrup, at de har det ganske godt.

God hyre. Gode arbejdsvil­kår. Mulighed for at have et fritidsliv, som kollegerne i f.eks. Italien og Spanien vil kigge måbende efter og sammenlign­e med privilegie­r for overklasse­n. Eksemplifi­ceret ved førnaevnte parcelhus, sommerhus og ferier.

Vi har brug for dem

Når vores gode arbejdere skal forholde sig sådan, haenger det sammen med, at det slet ikke er ansvarligt at sende dem på pension endnu tidligere end i dag. For vi har brug for dem, vi kan simpelthen ikke undvaere dem.

Hvis vi taler om "Arnes tur", er det turen til at arbejde endnu laengere end i dag for at finansiere Socialdemo­kratiets nye selvskabte herskende klasse i form af embedsvaer­k og intellektu­elle uden bidrag til samfundet.

Derfor kan det ikke blive Arnes tur, derfor skal Arne have det godt, mens han arbejder.

Og frem for alt, skal Arne vaere pavestolt af at vaere Arne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark