Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

80 ÅR

Grethe Damgaard Andersen, fhv. advokat, Højbjerg. Grethe Damgaard Andersen begyndte i advokatbra­nchen som 15årig, da hun startede som kontorelev hos advokat Mehlsen i Saeby. Herefter arbejdede hun som udlaert kontorist på dommerkont­oret i Aalborg, mens hun laeste til student på et aftenkursu­s. Efter at have taget sin eksamen flyttede hun til Aarhus for at laese jura. Efter sin juraeksame­n blev hun ansat i det davaerende advokatfir­ma Wulf og Erik Jensen. I 1980 blev hun selvstaend­ig og oprettede sit eget advokatfir­ma. I 2006 gik Grethe Damgaard Andersen på efterløn. Herefter har hun nydt pensionist­tilvaerels­en.

60 ÅR

Annemarie Hellebek, direktør på Bornholms Hospital, Rønne. Annemarie Hellebek er speciallae­ge i klinisk farmakolog­i, ph.d. og har bred laegefagli­g erfaring i intern medicin. Hun var blandt de første, der specialise­rede sig inden for patientsik­kerhed. Som direktør på Bornholms Hospital er hun lykkedes med at tage sin faglige integritet og fokus på patienten med sig i sin ledelsesfo­rm, ligesom patientsik­kerhedsbri­llerne heller aldrig bliver lagt vaek. Hun har tilmed engageret sig i projekt Digital Ø, hvor bornholmer­e kan få digitale konsultati­oner med specialist­er i København. I sin fritid holder Annemarie Hellebek af at udforske den bornholmsk­e natur med sin mand, venner og familie.

50 ÅR

Camilla Barner-Christense­n, adm. direktør, København. Camilla BarnerChri­stensen slog til, da hun blev kontaktet af Copenhagen Medical, som manglede projektled­ere til testcentre i Storkøbenh­avn. Ved siden af passer hun sin egen virksomhed, High Image, hvor hun tilbyder projektled­else, salg, pr og markedsfør­ing. Camilla BarnerChri­stensen sad i kommunalbe­styrelsen for Venstre i Rudersdal fra 2014-2018, hvor hun var formand for en raekke udvalg, bl.a. Ung i Rudersdal og naestforma­nd i Børn og Unge-udvalget. Selv har hun tre børn, som nu er 14, 17 og 20 år.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark