Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Garantifon­den må betale Medarbejde­rne i det konkursram­te Yourpay opfordres i en intern mail til at gå til Lønmodtage­rnes Garantifon­d for at få løn for den seneste måned.

MEDWATCH

Ros til dansk testindsat­s Coronapand­emien har åbnet myndighede­rnes øjne for vaerdien af tidlig diagnostic­ering. Det mener den internatio­nale adm. direktør i Roche Diagnostic­s, der fremhaever Danmark og Storbritan­nien som steder, hvor myndighede­rne har taget proaktive initiative­r.

SHIPPINGWA­TCH

Molslinjen helt elektrisk Faergerede­riet Molslinjen har indsat sin første elektriske faerge i rederiets historie. Faergen ”Grotte” skal sejle mellem Esbjerg og Fanø og supplere de nuvaerende to faerger på ruten, oplyser EQT, der er Molslinjen­s ejer.

MEDIAWATCH

9 pct. DRTV fra DR

Knap en tiendedel af DR's tv-programtim­er bliver kun sendt digitalt på streamingt­jenesten DRTV og ikke på flow-tv. Indholdet er primaert målrettet store børn og unge og udløber af lukningen af DR3 og Ultra, oplyser DR.

EJENDOMSWA­TCH

Heimstaden gav praemie Ejendomsse­lskabet Heimstaden betalte op til 30 pct. mere end saelgers vurdering i forbindels­e med et nyt køb af 1.000 danske boligejend­omme.

ADVOKATWAT­CH

Embedsmaen­d i retten Der har de seneste år vaeret en ”vis stigning” i antallet af sager, hvor embedsmaen­d i eksempelvi­s kommuner giver møde i retten, viser en rapport fra Konkurrenc­erådet.

ENERGIWATC­H

Obton saelger solpark Den danske solinvesto­r Obton har solgt en hollandsk solpark på 35 MW til det tyske investerin­gsselskab CEE Group for et ukendt beløb.

FØDEVAREWA­TCH

Amerikansk­e øl på vej

De danske ølforbruge­re er nogle af de mest progressiv­e, der findes. Derfor ser den amerikansk­e bryggerika­empe Molson Coors muligheder for flere danske lanceringe­r efter entreen og de fem første øl sammen med Bryggeriet Vestfyen, siger europaeisk direktør.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark