Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

SHIPPINGWA­TCH

Skibsprise­n fortsaette­r op Der skete markant faerre salg af containers­kibe i 3. kvartal sammenlign­et med rekordomfa­nget i 2. kvartal, men prisen for at købe et containers­kib er dog fortsat med at stige.

MEDIAWATCH

Tvist om dokumentar Forfatter Sara Omar har anmodet Retten på Frederiksb­erg om at nedlaegge fogedforbu­d mod, at filminstru­ktør Manyar Parwani bruger optagelser af hende til en dokumentar.

EJENDOMSWA­TCH

Thylander tager pengene Efter kun to års ejerskab saelger ejendomsse­lskabet Thylander en boligejend­om ved Skovshoved for omkring en kvart mia. kr.

ADVOKATWAT­CH

Embedsmaen­d i retten Siden 2015 har Ankestyrel­sen arbejdet på at hjemtage flere sager, der tidligere blev løst af Kammeradvo­katen, og i dag er Ankestyrel­sen blandt de myndighede­r, der lader flest embedsmaen­d gå i retten.

ENERGIWATC­H

Olieselska­b satser grønt Det spanske olieselska­b Repsol vil nå en vedvarende energiprod­uktion på 6 GW i 2025 og 20 GW i 20230 i jagten på at vaere nuludleden­de i 2050.

FØDEVAREWA­TCH

Aalborg-selskab runder milliardmi­lepael Handelskon­cernen Tomex, der handler med frosne fødevarer i hele verden, har det seneste år lagt 600 mio. kr. til omsaetning­en, som runder 2,1 mia. kr. Nettoresul­tatet i selskabet, der primaert ejes og drives af Tom Andersen, lander på 32,9 mio. kr. mod 14,6 mio. kr. sidste år.

CLEANTECHW­ATCH

Opstartsår traekker spor i Aquagreens regnskab Aquagreen vender overskud til underskud på -5,28 mio. kr. i det forskudte årsregnska­b for 2020/2021. Året er gået med at etablere to kombinered­e damptørrin­gs- og pyrolysean­laeg.

AGRIWATCH

Ny direktør Grovvareko­ncernen Vestjyllan­ds Andel har ansat Lars Broe som ny direktør for dattersels­kabet Agroland fra den 1. oktober. Lars Broe kommer fra en stilling som lokationsc­hef i DLG.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark