Jyllands-Posten

Mand fik seks års faengsel for narko- og våbenhande­l

-

Retten: Parviz Mohammadi blev mandag idømt seks års ubetinget faengsel for sin rolle i et stort narkonetva­erk, der efter politiets vurdering har handlet med flere hundrede kilo amfetamin. Det skriver Østjylland­s Politi i en pressemedd­elelse.

I sommeren sidste år slog Saerlig Efterforsk­ning Vest til i en større koordinere­t aktion og anholdt 12 personer, som blev vurderet til at vaere en del af narkonetva­erket.

Senere blev yderligere personer i netvaerket anholdt, og p.t. har seks personer fået dom, mens 10 fortsat sidder varetaegts­faengslet i sagen.

Den 58-årige Parviz Mohammadi erkendte i Retten i Aarhus, at han havde formidlet en aftale om køb af to kilo amfetamin via en krypteret chattjenes­te.

Amfetamine­n blev i maj sidste år afleveret på en pplads i Odder, hvor den blev afhentet af en 32-årig mand, der tidligere er dømt i sagen.

I retten erkendte den 58årige også, at han havde bestilt en pistol med ammunition via den krypterede chattjenes­te. Pistolen blev i april sidste år leveret til ham på en p-plads i Ikast-området.

Han har vaeret internatio­nalt efterlyst, idet han ikke blev fundet ved politiets anholdelse­saktioner i Danmark.

I april i år blev han anholdt af spansk politi og efterfølge­nde udleveret til Danmark.

Straffen for at have bestilt amfetamin og skydevåben blev af retten fastsat til seks års ubetinget faengsel. Den 58-årige modtog dommen.

Tirsdag kunne Østjylland­s Politi konstatere, at rigtig mange cyklister har udfordring­er med at overholde loven. Således måtte faerdselsa­fdelingens betjente dele 267 sigtelser ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark