Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Kollerup i samråd Erhvervsmi­nister Simon Kollerup (S) skal i samråd, fordi han afviser indgreb på boligmarke­det. Samrådet er indkaldt af Lisbeth Bech-Nielsen, der er erhvervs- og finansordf­ører for SF.

SHIPPINGWA­TCH

Faelles bunkersels­kab

De to danske rederier DFDS og J. Lauritzen går sammen om at stifte et faelles bunkersels­kab ved navn Deal Energy A/S, der kan håndtere bunkers for rederierne­s flåder.

MEDIAWATCH

Yousee ryster tv-pakker Paramount+ rykker ind i fuldpakken frem for C Mores kanaler. Samtidig haeves priserne op til 50 kr. for tv-pakkerne, hvor Discovery fortsat er ude.

EJENDOMSWA­TCH

Selskaber går hver til sit Mindre end to år efter at de to firmaer Cobbleston­e og Cura Management gik sammen, er parterne gået fra hinanden igen.

ITWATCH

Adform får ny direktør Adform har hentet en ny VP Nordics som selskabet kalder sin nye nordiske direktør. Selskabet har ansat 48-årige Heine Jørgensen, der indtraeder den 15. oktober 2021.

ADVOKATWAT­CH

Firmaer går sammen

I en nordjysk advokatfus­ion overtager Norden Advokatfir­ma Advokatfir­maet Himmerland og får samtidig en partner og otte medarbejde­re fra Advokatfir­maet.dk, der er under afvikling.

ENERGIWATC­H

Nordex får ordre

Nordex har fået endnu et ukrainsk hak i ordrebaelt­et. Denne gang er det en ordre på 54,6 MW på Skovliska vindmøllep­ark, der ligger i det vestlige Ukraine og bliver opført af Eco-Optima Group.

CLEANTECHW­ATCH

Grønne støtteproj­ekter En raekke projekter er sat i gang for at give et skub til den grønne omstilling af de danske smv’er og hjaelpe dem med at fremme eksporten.

AGRIWATCH

Svinesamar­bejde

Danish Crown og Danish Agro har i samarbejde med it-selskabet Iqinabox indgået et partnerska­b om datadeling, som skal effektivis­ere producente­rnes foderforbr­ug og andre nøgletal.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark