Jyllands-Posten

ANDERS ANTONSEN

-

24 år, født og opvokset i Aarhus og optraeder til daglig for Aarhus AB. Placeret som nummer tre på verdensran­glisten i herresingl­e.

Har bl.a. vundet EM i 2021, Denmark Open i 2020, World Tour Finals i 2020 og Indonesia Masters i 2019.

Aarhus laegger fra den 9.-17. oktober gulv til maendenes (Thomas Cup) og kvindernes (Uber Cup) hold-VM.

VM i Danmark

kom lidt på afstand, fik jeg taendt en ny ild i mig. Forholdsvi­s hurtigt kom jeg tilbage på traeningsb­anen med fornyet motivation og vilje for at bygge videre på den udvikling, jeg var i gang med frem mod Tokyo,« siger Anders Antonsen.

»Jeg har helt naturligt en ild i mig, og den er så staerk, at der er intet, jeg har mere lyst til, end at komme tilbage og knokle videre.«

VM i hjembyen

Formen har Anders Antonsen planlagt at forbedre yderligere i den kommende uge under VM for hold i sin barndomsby, Aarhus, der er vaert for Thomas og Uber Cup, som turneringe­rne officielt hedder.

»Det er kaempestor­t – også fordi det er i Danmark og så i Aarhus. Oftest er badminton en individuel sport, men nu spiller vi sammen, og det er noget helt andet, og det er sindssygt fedt, fordi det sker så sjaeldent.«

Cheflandst­raener Kenneth Jonassen har fulgt Antonsen på taetteste hold, og han har store forventnin­ger til verdens tredjebeds­te herresingl­espiller.

»Både hans tempo, fysik og spilkoncep­t er blevet skarpere. Han har vaeret dygtig til at se indad. Et er at sige det, noget andet er at gøre det, og han er godt i gang med at gøre det,« siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark