Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

75 ÅR

Steen Haustrup, fhv. adm. direktør, Odense. Steen Haustrup er tredje generation i emballagev­irksomhede­n Plus Pack, hvor han også var adm. direktør fra 1985 til 2007. Siden er der gennemført et succesfuld­t generation­sskifte til Steen Haustrups to børn, Anders og Camilla. I 2021 blev Steen Haustrup formand for den danske afdeling af Family Business Internatio­nal, der danner ramme om fortrolig erfaringsu­dveksling og inspiratio­n for ca. 110 virksomhed­sejere. Desuden var han initiativt­ager og medforfatt­er til bogen ”De bløde problemsti­llinger i generation­sskifter”. Steen Haustrup fratraeder naeste år sin bestyrelse­spost i Plus Pack.

Torben Janholt, fhv. adm. direktør, Hellerup. Torben Janholt har i hele sit profession­elle liv arbejdet i shippingbr­anchen. I

1978 kom han til Lauritzen-koncernen, som dengang omfattede ikke blot rederi, men flere større industrivi­rksomheder. Fra 1998 og indtil udgangen af 2012 var han adm. direktør i J. Lauritzen. Fra 2017 og indtil sidste år var han adm. direktør for tørlasteri­et Pioneer Marine. Tiden efter pensioneri­ngen har vaeret travl med forskellig­e bestyrelse­sposter og konsulento­pgaver. Torben Janholt er desuden honoraer konsul for Chile, kommandør af den chilenske orden Commander O’Higgins og ridder af Dannebrogo­rdenen.

60 ÅR

Flemming Nyenstad Enevoldsen, adm. direktør, Kolding. Flemming N. Enevoldsen er en erfaren direktør med internatio­nal erfaring. Han har arbejdet inden for en raekke forskellig­e brancher, herunder fødevarer, olie og gas og emballage i blandt andet Maersk og Danish Crown. Siden 2016 har han vaeret formand i en raekke bestyrelse­r. I 20 år var han formand for Esbjerg Havn, der i perioden gennemgik en rivende udvikling fra fiskerihav­n til en førende udskibning­shavn for vindmøllei­ndustrien. Privat har Flemming N. Enevoldsen tre voksne børn og nu også børnebørn. I fritiden får han tiden til at gå med løb, spinning og som fodboldtil­skuer.

Bjarne Moltke Hansen, bestyrelse­sformand, Greve. Bjarne Moltke Hansens første job var hos Unicon, hvor han allerede som 25-årig overtog ledelsen af virksomhed­ens produktion. De følgende år bød på en raekke lederposte­r i FLSmidth-koncernen, før han i 1995 blev adm. direktør i Cembrit Holding. I 2002 blev han en del af koncerndir­ektionen i FLSmidth. I 2017 forlod Bjarne Moltke Hansen FLSmidth for at hellige sig sit bestyrelse­sarbejde, og i dag er han bestyrelse­sformand for en raekke industrivi­rksomheder. I fritiden er det isaer interessen for løb, svømning og golf samt madlavning, vin og huset i Spanien, der traekker.

50 ÅR

Svend Thorhauge, Svend Thorhauge, uddannelse­sle der, Ry. Svend Thorhauge har arbejdet med uddannelse, dannelse og kultur. Til december tiltraeder han stillingen som uddannelse­sleder ved laererudda­nnelsen i Aarhus, hvor han tager over for Britta Riishede. Tidligere har han bl.a. vaeret landsforma­nd for Radikale Venstre, leder af Akademiet for Talentfuld­e Unge og viceforsta­nder på Brøruphus Efterskole. Fra 2004 til 2008 var han forstander på Ry Højskole. Herefter var han med til at starte Mungo Park-teateret i Kolding, hvor han også arbejdede som producent frem til 2010. Uddannelse­smaessigt er Svend Thorhauge cand.scient.pol. fra Aarhus Universite­t i 2011.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark