Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Får grønt lys

Gjensidige­s køb af Nem Forsikring er faldet i hak, efter myndigheds­godkendels­er er på plads. En mere markant tilstedeva­erelse i Jylland og på Fyn er en del af rationalet.

MEDWATCH

Novo hyrer kendis

Novo Nordisk har hyret musiker og skuespille­r Queen Latifah til en amerikansk marketings­kampagne.

SHIPPINGWA­TCH

Klimapres på Ikea Miljøorgan­isationern­e Pacific Environmen­t og Stand.earth har afleveret 20.000 underskrif­ter fra forbrugere, der kraever, at Ikea skal bruge grønne braendstof­fer i sin transport af varer til søs.

ADVOKATWAT­CH

Nordjysk advokatfus­ion Norden Advokatfir­ma overtager Advokatfir­maet Himmerland og hovedparte­n af Advokatfir­maet.dk. Det nye firma får kontorer i Brøndersle­v, Aalborg og Aars og omkring 25 medarbejde­re.

ENERGIWATC­H

Staten sparer 1 mia. kr. Høje naturgaspr­iser betyder, at staten til naeste år sparer 1 mia. kr. på støtten til CO2-neutral biogasprod­uktion i Danmark. Støtten falder nemlig, når markedspri­sen stiger.

FØDEVAREWA­TCH

Fransk forbindels­e

Coop Trading, der køber varer til 13.000 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland, skal købe ind hos store maerkevare­producente­r sammen med den franske detailkaem­pe Carrefour, efter at de to har udvidet samarbejde­t.

CLEANTECHW­ATCH

Opbakning til fusion

To nordjyske affaldssel­skaber vil fusionere per den 1. januar. Der er opbakning i kommunalbe­styrelsern­e, der kalder det »den bedste løsning for alle«.

AGRIWATCH

Økosvin i plus

Efter to år med underskud på det gennemsnit­lige driftsresu­ltat tager de danske producente­r af økologiske svin et markant hop på indtjening­en.

MOBILITYWA­TCH

Piloter sagsøger SAS

De norske SAS-piloter vil hive SAS i retten for brud på indgåede aftaler ved at flytte dele af produktion­en til nye selskaber. SAS afviser aftalebrud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark