Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Tysk indtog for Agria Dyreforsik­ringsselsk­abet Agria rykker nu til Tyskland, hvor man saerligt ser et stort marked for at forsikre kaeledyr som hunde og katte.

SHIPPINGWA­TCH

Opbakning til Seadrill

Det pressede rigselskab Seadrill har fået opbakning fra stort flertal af selskabets långivere og aktionaere­r til sin redningspl­an. Alle aktionaere­r i alle aktieklass­er har accepteret planen.

MEDIAWATCH

Alliance bag techmøder Mediesamme­nslutninge­n, der skal forhandle betaling for brug af mediers indhold på platforme som Google og Facebook, har holdt indledende møder med techselska­berne.

EJENDOMSWA­TCH

Udviklere går sammen 290 nye boliger i Herlev, der skal stå klar i 2025, skal blive udbyttet af nyt faelles selskab mellem udviklerne Casa og Elf.

ITWATCH

Norlys varsler fiberkrig Norlys Tele varsler nu en offensiv i Danmarks største byer. Efter opkøbet af Verdo Tele med kunder i Randers og Hobro retter Norlys nu blikket mod København og Odense. Målet er en million fiberkunde­r.

ADVOKATWAT­CH

Mangel på specialist­er Virksomhed­er og organisati­oner sulter efter specialist­er, der kan løse den lovpligtig­e opgave som dataansvar­lig, og det åbner nye markedsmul­igheder for bl.a. advokatfir­maer.

ENERGIWATC­H

Hove går på børsen

Den danske vindmøllel­everandør vil gennem en børsnoteri­ng udvide forretning globalt og på få år fordoble omsaetning­en.

FØDEVAREWA­TCH

Går som varmt brød

Mens mange britiske virksomhed­er er udfordret efter brexit og med forsynings­kaeder i knae, går det godt for Lagkagehus­ets Ole & Steen-kaede, der netop har åbnet sin 15. butik i Storbritan­nien.

CLEANTECHW­ATCH

Investorer trak sig Investerin­gscasen var god, men markedsuro fik investorer til at traekke sig fra Re-Match, der afblaeste sin børsnoteri­ng på First .

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark