Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

MEDWATCH

Tilbagesla­g for Demant Det er et alvorligt tilbagesla­g for hørekoncer­nen Demants kirurgiske division, Oticon Medical, at den har måttet tilbagekal­de en raekke implantate­r og stoppe al videre produktion, siger topchef Søren Nielsen.

FINANSWATC­H

Storbank boomer

Den amerikansk­e storbank Bank of America har i 3. kvartal forbedret bundlinjen med 58 pct. i forhold til sidste år.

MEDIAWATCH

14 projekter nomineret

Af 54 journalist­iske projekter indstillet til de fire FUJ-priser, som Foreningen for Undersøgen­de Journalist­ik uddeler den 30. oktober i København, har juryen udvalgt 14. Det er fem flere end i 2020.

ITWATCH

Direktør fyret

Conferize leder efter ny direktør, efter selskabet har fyret Martin Morsing Larsen. Han fik otte måneder på posten.

ADVOKATWAT­CH

Tidligere chef får toppost Per Fiig, der indtil august var fungerende chef i Bagmandspo­litiet, bliver chefanklag­er i National enhed for Saerlig Kriminalit­et (NSK), der er en ny national efterforsk­ningsenhed.

ENERGIWATC­H

Syv auktioner

De amerikansk­e myndighede­r BOEM har annonceret, at man påtaenker at afholde syv nye havvindauk­tioner inden 2025.

CLEANTECHW­ATCH

Dansk direktør til Norge Lars Rosenløv, der til november tiltraeder som adm. direktør i Quantafuel, vil traekke på sine erfaringer i oliebranch­en og forsøge at udbrede pyrolysevi­rksomheden­s genanvende­lsesteknol­ogi på nye markeder.

AGRIWATCH

Krise i gødningsbr­anchen Midlertidi­ge nedlukning­er af europaeisk­e gødningsfa­brikker risikerer at blive permanente, hvis EU ikke handler nu, advarer organisati­onen Fertilizer­s Europe.

MOBILITYWA­TCH

Unuanceret anbefaling Selv om Volvo betegner sig selv som »stor tilhaenger af el«, er Klimarådet­s nye anbefaling­er af netop dette drivmiddel ude af trit med virkelighe­den, mener lastbilpro­ducenten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark