Jyllands-Posten

Nu kan den billigste MG køre laengere

MG ZS EV får stort facelift, der giver markant laengere raekkevidd­e på op mod 440 km, hurtigere opladning og bedre infotainme­nt.

- JENS OVERGAARD

En af Danmarks billigste elbiler får nu en stor opgraderin­g, som giver laengere raekkevidd­e, hurtigere opladning og bedre infotainme­ntsystem. MG ZS EV har fra starten døjet med isaer kort raekkevidd­e. Det afhjaelpes nu med et batteri, som vokser med en tredjedel, hvilket øger raekkevidd­en fra 263 km til 440 km.

Til naeste år følger en ny variant med en raekkevidd­e på 320 km.

Lige så vigtigt er en langt bedre opladning i den nye Long Range-version.

Her opgraderes den indbyggede lader fra én fase til tre faser, og ladehastig­heden tredobles til 11 kW. Modellerne med det lille batteri dobles op og kan lade med 6,6 kW. Ude i byen kan begge modeller nu lynlade med 92 kW, hvilket også naesten er en fordobling.

Inden døre får den dyreste Luxury-version det samme nye infotainme­nt- og navigation­ssystem kaldet MG iSmart, som også findes i den nye MG Marvel R. Det er tiltraengt. Det gamle var rustikt og langsomt, mens der har vaeret udfordring­er med opdatering­er.

Her er bl.a. en større og klarere skaerm, mens der kommer opdatering­er over the air. Den billigere Comfort-variant får infotainme­nt med faerre features.

På de ydre linjer kan den facelifted­e MG ZS EV også kendes på en ny og lukket front.

De danske priser starter fra cirka 275.000 kr. for en Comfort-model med det største batteri, mens Luxury er 25.000 kr. dyrere. Der er ikke kommet priser for grundmodel­len. Men de europaeisk­e udmeldinge­r peger mod en startpris for versionen med det mindste batteri på 230.000-240.000 kr., hvilket er lidt mere end i dag. Den nye model bestilles online, men er i MG-butikkerne snart.

 ?? ?? Den facelifted­e MG ZS EV kan kendes på en lukket front, som bl.a. er med til at give mindre luftmodsta­nd. Foto: MG
Den facelifted­e MG ZS EV kan kendes på en lukket front, som bl.a. er med til at give mindre luftmodsta­nd. Foto: MG

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark