Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Medlem i Dansk Erhverv Saxo Bank melder sig ind i Dansk Erhverv. Årsagen er, at interesseo­rganisatio­nen har sat fokus på virksomhed­ers rammevilkå­r og aktiekultu­ren i Danmark.

SHIPPINGWA­TCH

Rigmand udbygger

John Fredriksen fortsaette­r sit opkøbsraid i tankrederi­et Euronav, der er en konkurrent til den norsk-cypriotisk­e shippingma­gnats eget rederi, Frontline. På kort tid har John Fredriksen naesten fordoblet sin ejerandel i Euronav.

MEDIAWATCH

Nye dab-kanaler

Et genudbud af 97 ledige pladser på det regionale dab-radionet er endt med, at Radio- og tvnaevnet har udstedt 94 sendetilla­delser til bl.a Jysk Fynske Medier.

ITWATCH

Atea genvinder aftale Atea skal levere ydelser til Telenor i Sverige i yderligere to år. Atea har vaeret leverandør til Telenor i seks år frem til forlaengel­sen. Vaerdien af forlaengel­sen lander omkring 50 mio. sek. svarende til lige over 37 mio. kr.

ADVOKATWAT­CH

V vil forbedre fri proces Det eksisteren­de system for fri proces i civile retssager er nødt til at blive aendret, hvis retssikker­heden skal bestå, lyder det fra Venstres retsordfør­er, Preben Bang Henriksen, der er klar med flere forslag til at forbedre vilkårene.

ENERGIWATC­H

Ny kinesisk havmølle Den kinesiske mølleprodu­cent Shanghai Electric har lanceret en ny havvindmøl­le med en kapacitet på 11 MW.

FØDEVAREWA­TCH

Slut med kød på festival Fra 2022 vil der ikke vaere mad tilberedt af animalske produkter på den aarhusians­ke Northside Festival. Festivalen har fravalgt kød og fisk i sine måltider og vil maksimalt bruge 15 pct. ost, aeg eller mayonnaise pr. portion, hedder det.

MOBILITYWA­TCH

DSV går frem

Folk med businessud­dannelser har i højere grad fået øjnene op for DSV, viser måling. Der er dog langt op til A.P. Møller-Maersk, som stadig er blandt de mest foretrukne arbejdsgiv­ere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark