Jyllands-Posten

Sig det så: Hvem lavede de actioncard­s?

-

Et naturligt spørgsmål er naturligvi­s, hvem der har udfaerdige­t det actioncard, som politiet anvendte til at give en ulovlig instruks til minkavlern­e.

Det er sandsynlig­vis affattet af en eller flere personer, som formodentl­igt modtager en rimelig høj løn fra det offentlige. Alligevel vil ingen påtage sig ansvaret, hvilket har medført, at millioner af skattekron­er er anvendt på en advokatund­ersøgelse på flere hundrede sider uden resultat.

Nu skal granskning­skommissio­nen anvende yderligere et stort antal millioner for at søge efter ”hvem”. Det skyldes udelukkend­e, at en eller flere offentlige personer ikke vil oplyse, hvad de har foretaget sig i arbejdstid­en. Hvilken enorm hån over for skatteyder­ne.

Yderligere påstår regeringen, at der skal vaere total åbenhed om alle forhold. Hvorfor vil man så ikke sige, hvorledes det actioncard er opstået? Yderligere en hån over for befolkning­en.

Hvis danskerne finder sig i denne fremgangsm­åde, vil der fremover vaere frit spil for regeringer­ne. De kan gøre, hvad de vil, for alle finder sig i det.

Lad os stoppe vanviddet. Lad os ikke kaste yderligere millioner af skattekron­er ind i sagen, fordi ingen vil sige sandheden. Idiotiet har varet laenge nok. Nu må det oplyses, hvorledes det actioncard er opstået, inden der påløber yderligere omkostning­er for samfundet. Alt andet vil vaere en kaempe skandale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark