Jyllands-Posten

Soya Concept slår hårdt tilbage efter et svaert år

-

Tøjindustr­ien er en guldrandet forretning for Soya Concept, der laver tøj til kvinder i alderen over 25 år og saelger til butikker og over nettet via bl.a. Zalando, Miinto og Boozt.

I 2019/20 dykkede firmaets overskud med 70 mio. i forhold til året før. Men nu er det atter tilbage på samme kontinuerl­igt høje niveau. I 2020/21 kan Soya Concept således fremvise et overskud på 67 mio. kr.

Samtidig er også egenkapita­len tilbage på samme niveau med 155,5 mio. kr. efter et svaert regnskabså­r i 2019/20, hvor firmaets egenkapita­l naesten blev halveret.

»Årets resultater har levet op til det budgettere­de og forventede i denne covid-19-tid, hvorfor årets resultater betragtes som vaerende tilfredsst­illende,« skriver ledelsen i sin beretning i forbindels­e med regnskabet og tilføjer, at omsaetning­en og til dels årsresulta­tet har vaeret negativt påvirket af covid-19.

Koncernen blev etableret i Sønderborg i 2002 og har ud over Danmark filialer i Sverige og Norge.

Nu da egenkapita­len og overskudde­t igen er oppe på samme høje niveau som tidligere, forventer Soya Concept at saette foden på speederen i det kommende år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark