Jyllands-Posten

Australian Open for vaccinered­e

-

Tennis: Spillere, som ikke er vaccineret mod covid-19, skal ikke forvente at kunne få lov til at rejse ind i Australien til Australian Open i januar. Det siger delstatsle­der i Victoria Daniel Andrews tirsdag. »Jeg tror ikke, at en uvaccinere­t tennisspil­ler vil vaere i stand til at få et visum til at komme ind i landet, og hvis de får et visum, vil de sandsynlig­vis skulle i karantaene i et par uger,« siger Andrews.

Grand slam-turneringe­n Australian Open afvikles i Melbourne i Victoria, og udmeldinge­n kan betyde, at Novak Djokovic ikke vil få mulighed for at forsvare sin titel og saette rekord for flest vundne grand slam-titler. Djokovic har flere gange afvist at oplyse om sin vaccinatio­nsstatus. Senest i denne uge. Verdensran­glistens nummer et oplyste, at det var uvist, om han vil deltage i Australian Open.

Det danske tennishåb Clara Tauson er klar til anden runde af en WTAturneri­ng på Tenerife. Tirsdag vandt teenageren sin kamp i første runde over den rutinerede brite Heather Watson med 6-4, 2-6, 7-6. Tauson er syvendesee­det i turneringe­n.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark