Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Pension på Fanø

Fanø Sparekasse­s direktør Henning Balle vil nu traekke sig tilbage og gå på pension efter mere end 40 år i branchen.

SHIPPINGWA­TCH

Containere hober sig op Den britiske havn i Felixstowe er hårdt ramt af de flaskehals­e og forsinkels­er, som plager en raekke store containerh­avne verden over.

MEDIAWATCH

Cookie-samtykke Erhvervsst­yrelsen har meddelt, den ikke laengere vil føre kontrol af, hvorvidt brugere giver samtykke til cookies. Dermed kan medier igen registrere deres brugere.

EJENDOMSWA­TCH

Deadline udløbet Købsaftale­n på Auderødlej­ren i Nordsjaell­and er udløbet, uden at køberen har overført købesummen på 75 mio. kr.

ITWATCH

Schultz får ny formand It-selskabet Schultz får ny bestyrelse­sformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted.

ADVOKATWAT­CH

Ny retspraesi­dent

Betina Juul Heldman, der er praesident for Retten i Hillerød, bliver chef for Retten i Glostrup.

ENERGIWATC­H

Flydemølle­park i drift Den første strøm flyder nu fra verdens største flydende vindpark, Kincardine i Skotland.

FØDEVAREWA­TCH

Arlas nye britiske økomål I de kommende fem år vil Arla øge salget af økologiske mejeriprod­ukter i britiske butikker og foodservic­e med 50 pct. Briternes økokøb udgør i dag kun 1,2 pct.

CLEANTECHW­ATCH

Dansk guldmine i EU Danske forhandler­e for Europa-Parlamente­ts største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskr­av i en kommende revidering af EU’s krav til energieffe­ktiviserin­g. Det kan komme bl.a. Rockwool, Velux og Danfoss til gode.

MOBILITYWA­TCH

Flere lande

En stribe af lande kan blive føjet til EU’s system til coronadoku­mentation, og det skaber glaede i flybranche­n. SAS ser mulig lettelse af arbejdsgan­ge som følge af mere ens regler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark