Jyllands-Posten

Bankchef ude efter seks uger i jobbet

Det er blot 1,5 måned siden, at Sparekasse­n Danmark gik i luften efter en fusion mellem Sparekasse­n Vendsyssel og Jutlander Bank, men nu forlader kommunikat­ionsog marketings­direktør sin stilling.

- FREJA MARQUARDT fm@inanswatch.dk

Det var en »vild vild« nyhed og en drøm, der gik i opfyldelse, da Jutlander Bank og Sparekasse­n Vendsyssel annoncered­e, at de fusionered­e og etablerede Sparekasse­n Danmark, skrev Anders Stendahl på Linkedin, og da fusionen gik i luften, lød det, at »ventetiden endelig var ovre«.

Men, nu – 1,5 måned senere – forlader han stillingen som kommunikat­ionsog marketings­direktør i Sparekasse­n Danmark, oplyser han på Linkedin.

»1,5 måned som kommunikat­ionsog markerings­direktør sluttede i går med en respektful­d gensidig aftale om at stoppe samarbejde­t. Ambitioner­ne matchede ikke – og vi fortsaette­r hver vores vej. Sådan skal det vaere,« skriver han.

Tager en pause

Her skriver han også, at den hvide nystrøgne skjorte er skiftet ud med en grøn og krøllet, og det er der en ganske saerlig årsag til.

Anders Stendahl har nemlig fejret sin første fridag med at nedlaegge en ret stor hjort, som der også er et billede af i opslaget.

Det er endnu uvist, hvad Anders Stendahl skal give sig i kast med fremover, men han oplyser i sit opslag, at han ser frem til spaendende udfordring­er. Nu er det tid til at »traekke vejret«, skriver han og oplyser samtidigt, at han vender tilbage, når jagtsaeson­en slutter.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Anders Stendahl til den pludselige afsked med fusionsban­ken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark