Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

SHIPPINGWA­TCH

Ny formand Bunkersels­kabet Monjasa får ny formand i skikkelse af Flemming Ipsen, efter Christian Merrild, der har siddet i formandsst­olen de seneste 10 år, er afgået ved døden efter kort tids sygdom.

MEDIAWATCH

Bogmesse åbner igen Efter sidste års lukning er Frankfurt-bogmessen tilbage i fysisk format. Flere end 1.500 udstillere fra 70 lande deltager.

EJENDOMSWA­TCH

Goldman Sachs køber op Den amerikansk­e investerin­gsbank Goldman Sachs fortsaette­r sine investerin­ger i danske ejendomme og køber i samarbejde med den faste samarbejds­partner Rubik Properties 210 projektlej­emål i Ringsted.

ITWATCH

Telia-chef på vej ud

Den nye, midlertidi­ge chef for Telia Danmark har sat udløbsdato på sig selv – og han mener, at Telia burde kunne gøre det bedre i Danmark.

ADVOKATWAT­CH

Beliggenhe­d så vigtigt Knap en tredjedel af danskerne mener, at det er vigtigt at have en advokat i lokalområd­et, viser en undersøgel­se fra analysehus­et Wilke.

ENERGIWATC­H

Ørsted-fundament lagt Installati­onen af de 165 fundamente­r på den 1,3 GW store britiske havmøllepa­rk Hornsea 2 er blevet faerdiggjo­rt.

FØDEVAREWA­TCH

Konkursboe­t solgt

Boet efter virksomhed­en Wish by Seimei er blevet solgt til The Whole Company for et ukendt beløb. Dermed får Wish by Seimei lov at overleve som juiceprodu­cent. Det bliver dog uden virksomhed­ens stifter, Allan Feldt.

CLEANTECHW­ATCH

Kapitalrej­sning udskudt Elysium Nordic udskyder igen kapitalrej­sning til genanvende­lsesanlaeg Virksomhed­en har brug for knap en halv mia. kr. for at opføre planlagt pyrolysean­laeg.

AGRIWATCH

Danbox Konkurs

Danbox Danmark A/S, som I årtier har leveret udstyr til den danske svinesekto­r, er gået konkurs. Årsagen er ifølge direktøren en tom ordrebog og krise i sektoren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark