Jyllands-Posten

Natten til onsdag sad knytnaeves­lagene løst i Aarhus

-

til torsdag var Østjylland­s Politi i flere omgange forbi bevaertnin­ger i det centrale Aarhus, hvor berusede gaester havde svaert ved at opføre sig ordenligt. Her kan du laese om den serie af anmeldelse­r, politiet modtog.

Første anmeldelse kom kl. 00.53 fra Store Torv, hvor en dørmand på en natklub var blevet slået flere gange i ansigtet af en 19-årig mand, der blev anholdt og sigtet for vold. I forbindels­e med anholdelse­n og indsaettel­se i detentione­n spyttede den 19-årige en betjent i ansigtet og råbte grove skaeldsord efter en anden betjent. Han blev derfor også sigtet for vold og fornaermel­ig tiltale mod polititjen­estemand.

Kl. 01.13 var der så uro på

Søndergade, hvor der var opstået slagsmål.

Da patruljen ankom til stedet, råbte den ene af slagsbrødr­ene, en 18-årig mand, flere gange mod betjentene, og han endte derfor med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. En anden mand på 18 år, der også var tilbagehol­dt i forbindels­e med slagsmålet, råbte skaeldsord efter betjentene og endte derfor med en sigtelse for fornaermel­ig tilNatten tale mod polititjen­estemand.

Kl. 01.47 fik Østjylland­s Politi så en henvendels­e fra en bar på Klostergad­e, hvor en 20-årig mand var blevet slået af en anden mand, der fortsat var inde på baren.

Den 20-årige mand gik med betjentene ind på baren, hvor han udpegede den mand, der havde givet ham et knytnaeves­lag i ansigtet. Betjentene tog kontakt til den 20-årige formodede gerningsma­nd, som blev anholdt og sigtet for vold.

Kl. 03.00 fik Østjylland­s Politi en anmeldelse om, at der var optraek til slagsmål på Store Torv. Da patruljen ankom til stedet, var der en større forsamling, som betjentene fik skilt ad og fik sendt i hver sin retning.

Kort efter kom en højtråbend­e mand imod betjentene og virkede truende, hvorfor den 18-årige mand endte med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

 ?? ?? Politiet havde nok at se til natten til onsdag. Arkivfoto: Philip Davali
Politiet havde nok at se til natten til onsdag. Arkivfoto: Philip Davali

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark