Jyllands-Posten

DE TRE SAMARBEJDS­PARTNERE

-

Kvickly Bruuns Galleri

Kvickly Bruuns Galleri er en af de større Coop-butikker i Aarhus C. Dens placering betyder, at et vaeld af forskellig­e typer kunder kommer igennem butikken dagligt. Butikken er foreningsb­aseret, og alle bestyrelse­smedlemmer arbejder frivilligt.

Klima-X er en ngo, der begyndte sit arbejde i 2019, og som arbejder på at motivere og inspirere danskerne til, hvordan de kan vaere en del af den grønne omstilling. De laver podcast og videoer og derudover kampagner som for eksempel samarbejde­t med Kvickly Bruuns Galleri med fokus på hverdagsre­laterede emner.

Klima-X

På Cognitive Science, der er en uddannelse på Aarhus Universite­t, undersøges hjernen, sindet og menneskeli­g adfaerd. De fokuserer på, hvordan basale kognitive processer ligger til grund for bevidste og ubevidste handlinger og valg.

Cognitive Science, AU

 ?? ?? De forskellig­e klimatilta­g bliver testet i en periode på tre uger, dog kun et tiltag ad gangen. Om et par uger vil en rapport med resultatet ligge klar. Her ses formanden for Kvickly Bruuns Galleris bestyrelse, Preben Damgaard Sørensen, Merete H. Jensen, daglig leder af Klima-X, og Julie Svinth Nielsen fra Cognitive Science. Foto: Mads Andreas Frost
De forskellig­e klimatilta­g bliver testet i en periode på tre uger, dog kun et tiltag ad gangen. Om et par uger vil en rapport med resultatet ligge klar. Her ses formanden for Kvickly Bruuns Galleris bestyrelse, Preben Damgaard Sørensen, Merete H. Jensen, daglig leder af Klima-X, og Julie Svinth Nielsen fra Cognitive Science. Foto: Mads Andreas Frost

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark